Banner
Benčić: Bitka u Stubici zagrijavanje je za prosvjed protiv Vladinog vođenja države
Puljak izboru GDO Turudića: Najniža razina demokracije
Grbin: Na prosvjedu ćemo tražiti da se odmah raspišu izbori
Večernji list: Europa ima 500 spalionica otpada, Hrvatska nijednu
U Hrvatskoj porast konzumacije kemijskih droga i ovisnosti
Nagli rast broja agencija za dovođenje stranih radnik
Benčić: Da su ljudi iz krim-podzemlja birali, odabrali bi Ivana Turudića

  Sport

Ples: Pet medalja za ''H-8'' Virovitica

        26.09.2010.         3404 pogleda
Ples: Pet medalja  za  ''H-8'' Virovitica

U organizaciji Hrvatskog športskog plesnog saveza i domaćina plesnog kluba ''Tango'' u Karlovcu jučer je održano športsko plesno natjecanje u standardnim i latinsko -američkim plesovima. Natjecalo se je preko 150 plesnih  športskih plesnih parova  iz Hrvatske, Mađarske i BiH. Športski parovi ŠPK ''H-8'' Virovitica i ovaj puta bili  su odlični u svojim kategorijama.  Osvojili su u kvalitetnoj konkurenciji jednu zlatnu, tri srebrne i jednu brončanu  medalju. Prvo mjesto i zlatnu medalju i ovaj puta osvojio je   odlični plesni par  Mario  Bošnjaković (3.raz. OŠ ''Vladimir Nazor''  Virovitica) -Ana Marija Morel (3.raz.OŠ ''Vladimir Nazor''  Virovitica) u kategoriji ''mlađi osnovci'' ( starosna dob do 9-te godine starosti) u latinsko-američkim plesovima gdje su od  4 plesna para osvojili su  1.mjesto i zlatnu medalju dok su u standardnim plesovima  bili 5-ti. U istoj starosnoj kategoriji Mateo Bušetinčan (OŠ Špišić Bukovica, područna škola Bušetina ) - Mirna Rešetar (OŠ Špišić Bukovica)  osvojili su odlično 2.mjesto u standardnim plesovima u konkurenciji od 5 plesnih parova i 2. mjesto u latinsko-američkim plesovima u konkurenciji od 4 plesna para  odnosno dvije srebrne medalje.

Plesni par, iste starosne skupine i kategorije, Vlatko Hodak (OŠ Suhopolje) i Nensi Jović (OŠ ''I.B.Mažuranić'' Virovitica), u standardnim plesovima osvojili su 4.-to  mjesto,  dok su u latinsko-američkim plesovima osvojili 3.mjesto i brončanu medalju. U starosnoj kategoriji ''mlađa mladež'' (12. i 13.g.) plesni par Sven Jurišić (OŠ Pitomača) i Ivana Silvaš (OŠ I.B.Mažuranić, Virovitica) osvojili su 8. mjesto u standardnim plesovima dok su u latinsko-američkim plesovima osvojili 13.mjesto. Za vidljivi plesni napredak Sven i Ivana zaslužili su pohvale i čestitke ali u velikoj konkurenciji nisu imali veće šanse.

Odličan je bio i plesni par Domagoj Maligec ( učenik 5. raz.OŠ I.B.Mažuranić, Virovitica) i Leonarda Điketa (učenica 5.raz. OŠ I.B.Mažuranić, Virovitica ) koji su u latinsko-američkim plesovima  od 7 plesnih parova osvojili 2.mjesto (kategorija  ''osnovci'' starosna dob 10. i 11.g.) i srebrnu medalju dok su  u standardnim plesovima osvojili 7  mjesto. U klubu su zadovoljni ostvarenim rezultatima i vidljivim napretkom svojih športskih plesnih parova. U klubu i dalje marljivo i strpljivo rade s najmlađim uzrastima i nadaju se uskoro novim športskim plesnim parovima i novim plesnim radostima. Slijedeće natjecanje j e u Bjelovaru.

Na slici  Vlatko Hodak i Nensi Jović

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Sport