Banner
Na Bujštini obilježena 77. godišnjica bitke kod Kućibrega
Hrvatski inovatori osvojili zlatne, srebrne i brončane medalje u Njemačkoj
DP: Covid potvrde za ulazak u Sabor zadiru u ljudske i političke slobode
Arhiv HRT-a do 1990: Kulturno dobro vrijedno milijarde kuna izlazi iz bunkera
Umrla Jelena Brajša, dugogodišnja ravnateljica Caritasa
Božo Petrov pozitivan na koronavirus
Večernji list: Probijen zadnji tunel na pristupnim cestama Pelješkom mostu

  Zabava

Platite kavu stihom!

        20.03.2015.         1785 pogleda
Platite kavu stihom!

Julius Meinl inspirira i stimulira potrebu za životom ispunjenim poezijom i kreativnim trenucima. Kako im i sami slogan kaže: Julius Meinl inspirira pjesnike od 1862.

U 2014. Hrvatska se među prvima priključila globalnom Julius Meinl poetry projektu. Kroz tri faze hrvatska javnost upoznata je s komunikacijskom platformom na kojoj će Julius Meinl dugoročno graditi brand priču. Cilj projekta je istaknuti važnost poezije u današnjem svijetu te pokazati kako poezija može učiniti svijet ljepšim.

Obilježavanje 21. ožujka, Svjetskog dana poezije, polako postaje tradicija koja veže Julius Meinl i poeziju. U 2015. godini ljestvica je postavljena na globalnu razinu kolektivnog slavlja istinskih vrijednosti – poezije i osjećaja.

Postavlja se glavno pitanje: možemo li u svijetu kojim upravlja beživotna tehnologija, ubrzani tempo života i pohlepa za novcem zastati samo na trenutak? Može li poezija inspirirati i potaknuti ljude da daju priliku osjećajima? Mogu li osjećaji biti nova valuta?

Današnje društvo zasniva se na pragmatizmu i materijalizmu umjesto na emocijama. S druge strane, poezija zahtjeva da se ljudi emocionalno otvore i inspiriraju. Julius Meinl i ove će godine pokazati da su osjećaji vrijedniji od novca. 21. ožujka poezija postaje valuta plaćanja kada će se u preko 23 zemlje diljem svijeta, uključujući Hrvatsku, Julius Meinl kava plaćati stihovima.

Svoju kavu stihom možete platit od 8 – 14 sati u Virovitici i Slatini. U Virovitici u PUB-u, Galeriji, Mont Everestu i Caffe baru Branko. U Slatini u Pinta – Jingle baru, Pub-u Slatina, Caffe baru Pinta, Caffe baru Strong i Maloj kavani Madeleine.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

Autor Lj.R.W.
21.3.2015. 15:34
Napisao stih i platio kavu! Neka se nađe konobaru D., radi korektno..., čestit dečko!
A stih?
"Nebom plovi Tvoja lađa,
nosi ljubav što se rađa..."
Uživajte (uživajmo) u prvim, lijepim danima proljeća!


Još iz kategorije Zabava