Primorac: U 2023. zaplijenjeno 70 tona duhana i 1100 kilograma droge
Uskoro bi moglo početi punjenje dijela Trakošćanskog jezera
Počeli radovi na gradnji vukovarske obilaznice
Šesnaest hrvatskih LGBTIQ+ organizacija ogradilo se od objave Zagreb Pridea
Bjelovarsko kazalište dobiva profesionalnu predstavu Čaruga
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
Dječja bolnica u Klaićevoj dobila novi MR uređaj, vrijedan gotovo dva milijuna eura

  Zabava

Pitomački umirovljenici obnovili svoj prostor i otvorili viseću kuglanu

  pitomača.hr           23.06.2015.         1692 pogleda
Pitomački umirovljenici obnovili svoj prostor i otvorili viseću kuglanu

Pitomački umirovljenici bili su vrlo aktivni za Dane općine Pitomača. U prostoru svoje udruge, na početku Vinogradske ulice, pokazali su kako su obnovili svoje prostorije.

Također, svečano su pustili “u rad” viseću kuglanu, koja će im odlično doći za razonodu nakon sastanaka i druženja. Viseću kuglanu rezanjem vrpce i prvim bacanjem službeno je otvorio općinski načelnik Općine Pitomača Željko Grgačić, zajedno sa svojim kolegama načelnicima Općine Bilje i Polača. Umirovljenicima je pomoć i podršku dala i Vesna Bedeković, dekanica VŠMT-i u Virovitici.

Tajnica Udruge umirovljenika Pitomača Marica Kovačev:

- U sklopu naših Dana otvorenih vrata a u sklopu Dana Općine Pitomača, otvorili smo viseću kuglanu koju smo mi članovi sami napravili, dobrovoljnim radom i prilozima. Također, obnovili smo naše prostorije, od krovišta, unutrašnjosti do fasade. Neki naši članovi su nedavno uspješno završili i tečaj informatike pa je red da onda i sve to malo proslavimo i proveselimo se. Ponosni smo da je našu kuglanu otvorio načelnik Željko Grgačić. Moram naglasiti da nam Općina Pitomača puno pomaže već godinama, a evo, nedavno su nam , uz tečaj informatike, poklonili i kompjutor sa svom opremom. Oformili smo i pjevačku grupu u kojoj nas je 23, a prvi javni nastup smo imali na smotri folklora u sklopu Dana Općine Pitomača - zaključuje gospođa Kovačev.

Da su umirovljenici jedni od najveselijih i najzabavnijih društava u općini, pokazala je pjesma i veselje uoči i nakon što je načelnik Grgačić svečano otvorio viseću kuglanu u dvorištu prostora Doma umirovljenika u Pitomači u Vinogradskoj ulici.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Zabava