Banner
Večernji list: Hrvati po gorivo opet u BiH
Saborska oporba: Hrvatska nema jasnu strategiju protiv covida
Plenković: Cijena benzina ograničava se na 11,10, a dizela na 11 kuna
Bačić: HDZ nije ni zločinačka niti kriminalna organizacija
Plenković: Sanadera meni prišit neće nitko !
Jandroković: Nosim politički teret, ali ne i odgovornost za ono što nisam kriv
Raspudić: Koruptivni vuk HDZ-a ne mijenja ni ćud, ni dlaku

  Politika

Pitomačka organizacija SDP-a održala izvještajnu konvenciju

        30.04.2012.         2024 pogleda
Pitomačka organizacija SDP-a održala izvještajnu konvenciju

Minutom šutnje za poginule hrvatske branitelje u Vojno-redarstvenoj akciji "Bljesak" započela je izvještajna konvencija općinske organizacuje SDP-a Pitomača.

Na konvenciji je predsjednik organizacije Ivan Kovačević podnio izvještaj o radu organizacije u proteklom razdoblju kojeg su delegati jednoglasno usvojili te su izrazili punu podršku organizaciji u daljnim aktivnostima. Konvencija je odabrala i delegate koji će općinsku organizaciju SDP-a Pitomača predstavljati na stranačkoj konvenciji u Zagrebu 02. lipnja.

Konvenciji su prisustvovali kao gosti saborska zastupnica, pitomačanka Sandra Petrović , predsjednik Zupanijske organizacije i saborski zastupnik Tomislav Zagar i tajnik Zupanijske organizacije Drazen Posavac.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

cheguevara
30.4.2012. 21:35
alo, lega, otpleši s tim zlim jezikom...
OblakKojiPleše
30.4.2012. 13:32
"Minutom šutnje za poginule hrvatske branitelje u Vojno-redarstvenoj akciji "Bljesak" započela je izvještajna konvencija općinske organizacije SDP-a Pitomača."

Zar ste zaboravili odati počast poginulim braniteljima u vojno redarstvenim akcijama kao što su Bitka za Vukovar, Operacija Oluja, Operacija Maslenica, Operacija Orkan `91., Bitka za vojarne, Boj u Splitskom kanalu, Boj u Korčulanskom kanalu, Operacija Lipanjske zore, Bitka za Gospić, Operacija Vihor, Operacija Otkos 10, Operacija Una, Operacija Ljeto `95., Operacija Zima `94., Operacija Maestral, Operacija Ju ni potez, Bitka za Pakrac. Nemojte se drugovi brinuti za nas i naše stradale kad niste sve ove godine. Ostanite tamo gdje ste do sada bili.


Još iz kategorije Politika