Banner
Amsterdam planira zabraniti pušenje trave u centru grada
Obilne oborine na području više županija
Grbin: ZOR se sveo na ideološki stav gdje treba provoditi nedjelju ujutro
Plenković: Hrvatsku svi gledaju kao nogometnog giganta
Grbin: Plenkovićeva godina isporuke je pomalo kićenje tuđim perjem
U Hrvatskoj 250.000 ovisnika o alkoholu; među prvih pet u EU po konzumaciji
Hrvatska: 373 nova slučaja koronavirusa

  Virovitica

Partner Radio Alfe ostao bez udjela i 65.000 kuna

  Dragutin Šantoši/Večernji list           30.11.2010.         3162 pogleda
Partner Radio Alfe ostao bez udjela i 65.000 kuna

VIROVITICA -  Od prvoga gradskog radija, Radio Alfe, koji su 2008. godine pokrenuli bjelovarski poduzetnici najavljujući da će programskim sadržajima i glazbom unijeti novu svježinu u informativni i zabavni prostor grada Virovitice danas gotovo da nije ostalo ništa. Početak emitiranja u prosincu 2008. godine obilježili su svojim prisustvom i visoki gradski dužnosnici i tadašnji ministar policije Ivica Kirin. Dvije godine poslije dužničkih "repova" Radio Alfu, koja se u Virovitici više ne bavi radijskom djelatnošću, propituje kriminalistička policija. Potvrđuje to i posebno izvješće koje je danas, protiv direktora Željka S. (54) podnijela PU virovitičko-podravska. Osnovano se sumnja da je Željko S. počinio kazneno djelo prevare u gospodarskom poslovanju jer je, od 15. svibnja do 31. prosinca 2008. godine, svome partneru Vladi L. (29) iz Virovitice prodao 16,66 posto poslovnog udjela Radio Alfe.  Vlado L. je direktoru Željku predao 65.000 kuna i za to dobio potvrdu, ali ne i upis u registar Trgovačkog suda u Bjelovaru o vlasničkim promjenama. Neslužbeno doznajemo da su slično prošli još poneki Virovitičani koji su, umjesto suvlasništva u gradskom radiju, ostali kratkih rukava.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

veljača
1.12.2010. 15:19
Ha ha dolazi polako sve na naplatu...tko kaže da nam policija ne radi, samo da još svi djelatnici Radio Alfe dobiju svoje POŠTENO ZARAĐENE plače.

To naravno nitko ne zna da je ŽELJKO STIPAN ostao svakome djelatniku radija Alfe dužan po nekoliko plača,a tu su i neplačeni doprinosi, porezi itd. Tko će nama pomoći...?

Radio Alfa


Još iz kategorije Virovitica