Primorac: U 2023. zaplijenjeno 70 tona duhana i 1100 kilograma droge
Uskoro bi moglo početi punjenje dijela Trakošćanskog jezera
Počeli radovi na gradnji vukovarske obilaznice
Šesnaest hrvatskih LGBTIQ+ organizacija ogradilo se od objave Zagreb Pridea
Bjelovarsko kazalište dobiva profesionalnu predstavu Čaruga
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
Dječja bolnica u Klaićevoj dobila novi MR uređaj, vrijedan gotovo dva milijuna eura

  Gospodarstvo

Panonski drvni centar kompetencija dobitnik je nagrade za doprinos razvoju poduzetništva u Srednjoj i Jugoistočnoj Europi „Stvaratelji za stoljeća“

  vpž/foto Kristijan Toplak           20.02.2018.         1630 pogleda
Panonski drvni centar kompetencija dobitnik je nagrade za doprinos razvoju poduzetništva u Srednjoj i Jugoistočnoj Europi „Stvaratelji za stoljeća“

Panonski drvni centar kompetencija dobitnik je nagrade za doprinos razvoju poduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Europi „Stvaratelji za stoljeća“. Procedura predlaganja kandidata za dodjelu nagrada i priznanja u šest kategorija najzaslužnijim osobama za razvoj poduzetništva na području Srednje i Jugoistočne Europe provedena je od 1. kolovoza do 30. studenog 2017. godine. Predloženo je 98 kandidata iz 7 zemalja (Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Italija, Makedonija, Njemačka i Srbija).

Kako bi se postalo laureatom, svaki kandidat trebao je dobiti 2/3 glasova članova povjerenstva. Međunarodno povjerenstvo za dodjelu nagrada i priznanja donijelo je odluku o uručenju nagrada i priznanja za doprinos razvoju poduzetništva u Srednjoj i Jugoistočnoj Europi „Stvaratelji za stoljeća – Panonskom drvnom centru kompetencija“.

Svečanost dodjele nagrada i priznanja „Stvaratelji za stoljeća“ održat će se u Dubrovniku, od 2. do 4. ožujka 2018. godine u Hotelu „Sheraton“, a u sklopu regionalnog summitu poduzetnika Srednje i Jugoistočne Europe “300 najboljih“.

Panonski drvni centar kompetencija predstavlja jedan od najznačajnijih EU projekata Virovitičko-podravske županije čija je vrijednost iznosila gotovo 45 milijuna kuna, od čega je 99% sredstava osigurano iz bespovratnih europskih fondova. Panonski drvni centar kompetencija je projekt koji je uvršten među 20 najboljih EU projekata u Hrvatskoj u razdoblju 2015. – 2016. godina resornog Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Gospodarstvo