Banner
Prosvjednici protiv protuepidemijskih mjera - Dosta je!
Na Festivalu slobode bačena plastična boca na vozilo hitne pomoći
HLK upozorila: Onemogućavanje pružanja liječničke pomoći je kazneno djelo
Beroš: Poštujem slobodu, no ne mogu podržati neznanstveni pristup Covidu
Milanović: Prosvjed je demokracija; odlazak pred domove umirovljenika je idiokracija
Komora medicinskih sestara osuđuje napad prosvjednika na tim Hitne pomoći
Selak Raspudić: U Saboru ćemo otvoriti raspravu o zakonu o diskonekciji

  Sport

Panonski biciklistički maraton 30. rujna u Virovitičko-podravskoj županiji

  vpž           21.09.2009.         3670 pogleda
Panonski biciklistički maraton 30. rujna u Virovitičko-podravskoj županiji

VIROVITICA - U cilju promocije Panonske Hrvatske, nove šire teritorijalne regije RH, te popularizacije biciklizma i ruralnog turizma, 8 županija koje čine navedenu regiju organiziraju biciklistički maraton.

Maraton se vozi kroz osam županija NUTS II regije Panonske Hrvatske – startnu Karlovačku, Bjelovarsko-bilogorsku, Sisačko-moslavačku, Virovitičko-podravsku, Požeško-slavonsku, Brodsko-posavsku, Osječko-baranjsku i odredišnu Vukovarsko-srijemsku županiju. Maraton će se održavati od 28. rujna do 4. listopada 2009. Sudionici maratona su biciklisti iz svih klubova koji djeluju u gradovima i općinama Panonske regije, a uključiti će se i biciklisti rekreativci koji su fizički spremni za sudjelovanje kao i biciklisti iz zemalja EU i susjednih država tako da će cijela manifestacija imati i međunarodni karakter. Start maratona biti će u Karlovcu, ispred Karlovačkog miljokaza na Korzu, kao početne turističke znamenitosti maratona.

Ciljna točka bit će najpoznatija turistička destinacija Vukovarsko-srijemske županije – Grad Ilok. Maraton će se voziti svaki dan kroz jednu županiju, gdje će se i zaustaviti na pojedinačnoj turističkoj lokaciji u svakoj županiji gdje će župani pozdraviti maratonce. U svakoj županiji biti će prezentirani domaći proizvodi i turistička ponuda. Biciklistički maratonci u Virovitičko-podravsku županiju stići će 30. rujna trasom Kukavice preko Šandrovca - V. Pisanica – Kozarevac te ući u županiju. Potom se vozi prema Virovitici, Slatini i Orahovici.

Komentari

Za korisnike Facebooka



Za korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.



Još iz kategorije Sport



Virovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.