Banner
Uvodi se specijalizacija sudaca za slučajeve nasilja nad ženama
Saborska oporba: Banožić treba vratiti stan i odgovarati
Možemo predlaže usklađivanje mirovina s rastom plaća
Jutarnji list: Nedjeljama 20 posto manje računa nego lani
Večernji list: Rata stambenog kredita ista kao i mjesečni najam
Kampanja Budi mRAK roditelj: Raste broje cijepljenih protiv HPV-a
Situacija s covidom u Hrvatskoj stabilna

  Virovitica

Palača Pejačević ponuđena Poreznoj upravi

  Virovitica.hr           21.04.2009.         1872 pogleda
Palača Pejačević ponuđena Poreznoj upravi

VIROVITICA - U prostorijama Gradske uprave u Virovitici gradonačelnik grada Virovitice održao je radni sastanak s ravnateljem središnje porezne uprave Ivanom Mladineom. Tom prigodom gradonačelnik Kirin, koji je proteklih dana već obavio razgovor sa pročelnicom Područnog ureda Porezne uprave Virovitičko-podravske županije Mladenkom Vuković-Simonović i ministrom financija Ivanom Šukerom, te se upoznao sa problemom objedinjenja Porezne uprave na jednoj lokaciji kao i adekvatnim smještajem njihove arhivske građe ponudio je Poreznoj upravi prvi kat, potkrovlje i dio prizemlja Palače Pejačević.

Poreznoj upravi biti će dostavljeni projekti na uvid, a o svemu je upoznat i ministar kulture Božo Biškupić na kraju sastanka istakao je gradonačelnik Kirin.
Sastanku su nazočili i saborski zastupnik Josip Đakić, pročelnica Ureda gradonačelnika Đurđica Aragović kao i Mladenka Vuković-Simonović, pročelnica virovitičkog Područnog ureda Porezne uprave Ministarstva financija

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

zagi
23.4.2009. 9:47
"To je valjda jasno svakom iole obrazovanom čovjeku. "
DOBRO REČENO. sAMOšto mi možemo kada naš gradonačelnik prisustvuje otvaranju lokalne prometnice u Suhopolju, otvaranje vodovoda u Sopju, otvara radove na uređenju D2na relaciji Suhoplje -Virovitica.....u kojoj funkciji?
Ispada da se niti nezna u Virovitici što je imovina grada i tko njome upravlja?
Palača Pejačević, prije će se urušiti nego što se nađe rješenje za nju.
kritika
22.4.2009. 9:19
Ja bi volio da Kirin pojasni temeljem kojih ovlasti vodi ove pregovore, bez obzira da li je to dobro za grad ili nije. U zakonu jasno piše da nakon raspuštanja vijeća do konstutiranja novog gradonačelnik i poglavarstvo su tehnička vlast, obavljaju tehničke poslove, završavaju počete projekte, obezbjeđuju plaću zaposlenicima a tehnička vlast ne može pokretati nove projekte i prodavati tako vrijednu gradsku imovinu. To je valjda jasno svakom iole obrazovanom čovjeku.
kriknaglas
21.4.2009. 21:49
čizma bez dna. Jadni porezni obveznici,jadni,jadni,jadni,jadni


Još iz kategorije Virovitica