Banner
Reformist Čačić: Sramotno dovoditi u vezu zločinačku NDH s Domovinskim ratom
SABA: Raos izjednačio ustašku NDH s današnjom suverenom i demokratskom Hrvatskom
Oboljeli od rijetke bolesti srca i dalje čekaju dostupnost lijeka u Hrvatskoj
Plenković: Svi dijelimo vrijednosti jednakosti i poštivanja manjina
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Jutarnji list: Postroženi uvjeti za gotovinske kredite

  Slatina

Ovogodišnja proslava Dana Grada raznovrsna i štedljiva

  Slatina.hr           18.07.2009.         1797 pogleda
Ovogodišnja proslava Dana Grada raznovrsna i štedljiva

SLATINA - Gradonačelnik Slatine Ivan Roštaš imenovao je Odbor koji će predložiti program obilježavanja ovogodišnjeg Dana Grada Slatine – 1. rujna. Predsjednik odbora je Robertino Repić, a članovi Miroslav Venus, Željko Stipanić, Zlatomir Kramar, Helena Hegediš, Dragica Šuvak, Ivan Kovač, Oliver Jukić, Vesna Klement i Robert Turkalj.

Ovogodišnji će program biti raznovrstan i bogat, ali financijski znatno skromniji od prošlogodišnjeg, odlučeno je na sjednici Odbora. Dogovoreno je da se Dan Grada obilježi programima od 28. kolovoza do 1. rujna. Predviđene su, osim svečane sjednice Gradskoga vijeća koja će se održati 1. rujna, različite kulturne, zabavne i sportske priredbe. U njihovu pripremu i realizaciju uključit će se Zavičajni muzej, Turistička zajednica, Slatinski informativni centar, udruge i gradske službe. Svi se programi moraju uokviriti u sto tisuća kuna planiranih ovogodišnjim programom za te namjene.

- Želimo svečano obilježiti najveći gradski praznik vodeći računa o financijskim mogućnostima i neophodnoj štednji, naglasio je Robertino Repić.

U sljedećih desetak dana kontaktirat će se i gradske institucije i udruge koje žele svojim programima obogatiti svečanost, no za to se neće izdvajati dodatna sredstva.

Svi su se članovi odbora složili s prijedlogom da se 29. kolovoza organizira kvalitetan koncert kao središnji zabavni sadržaj za građane. Programom će biti obuhvaćene izložbe, promocije, nastupi mladih slatinskih glazbenih sastava, različiti zabavni i sportsko – rekreacijski sadržaji na Javorici i druge priredbe. Detaljni će se program definirati na sljedećoj sjednici odbora.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Slatina