Banner
HAK: Prometna nesreća na A7 kod čvora Rijeka Zapad
DHMZ: Promjenljivo oblačno ponegdje s kišom, temperature i do 17 celziejvaca
Svjetski dan borbe protiv AIDS-a: U Hrvatskoj niska učestalost infekcije
Počinju prijave za prvi rok državne mature
Počinju prijave za prvi rok državne mature
Oko 1.500 liječnika u opasnosti da ih bolnica ili dom zdravlja ovrše
HNB: Banke u Hrvatskoj u devet mjeseci s dobiti od 1,1 milijardu eura

  Gospodarstvo

Otvorena novoasfaltirana dionica Gaćište – Jasik u općini Suhopolje

  vpž           23.04.2009.         2873 pogleda
Otvorena novoasfaltirana dionica Gaćište – Jasik u općini Suhopolje

SUHOPOLJE - Na prigodnoj svečanosti saborski zastupnik Josip Đakić, župan Tomislav Tolušić, njegov zamjenik Zvonimir Koić i načelnik općine Suhopolje Davor Hock, pustili su u promet novoasfaltiranu dionicu Gaćište - Jasik u duljini od 2.500 metara. Vrijednost investicije koju je financirala Virovitičko-podravska županija odnosno Županijska uprava za ceste (1.100.000,00 kuna) te općina Suhopolje (200.000,00 kuna) iznosi 1.300.000,00 kuna. Radove na navedenoj dionici izvele su Ceste Bjelovar.

- Kada smo ovdje u Jasiku, 16. prosinca prošle godine otvarali radove na izgradnji ove dionice ceste, zatekli smo iznimno loše uvjete. Blato gotovo do koljena i tada smo obećali da će ova dionica biti gotova do kraja travnja. Za nas su sva mjesta u Virovitičko-podravskoj županiji ista i zato radimo da svi imaju iste uvjete i ceste i potrebnu infrastrukturu - istaknuo je između ostalog u svom obraćanju župan Tomislav Tolušić.

 Saborski zastupnik Josip Đakić prigodom puštanja u promet ceste Gaćište - Jasik, podcrtao je kako sve što je obećano da će biti i napravljeno za bolji i ljepši život svih stanovnika i općine Suhopolje i cijele Virovitičko-podravske županije.

Svečanosti otvorenja dionice Gaćište - Jasik, između ostalih nazočio je i gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin, ravnatelj Županijske uprave za ceste Željko Tomljanović, kandidatkinja za načelnicu općine Suhopolje Zlata Šljivac i mnogi drugi.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Gospodarstvo