Banner
Amsterdam planira zabraniti pušenje trave u centru grada
Obilne oborine na području više županija
Grbin: ZOR se sveo na ideološki stav gdje treba provoditi nedjelju ujutro
Plenković: Hrvatsku svi gledaju kao nogometnog giganta
Grbin: Plenkovićeva godina isporuke je pomalo kićenje tuđim perjem
U Hrvatskoj 250.000 ovisnika o alkoholu; među prvih pet u EU po konzumaciji
Hrvatska: 373 nova slučaja koronavirusa

  Viroexpo

Otvoren VIROexpo 2003.

        24.01.2003.         1317 pogleda
Otvoren VIROexpo 2003.
VIROVITICA, 24. siječnja - Na 2000 četvornih metara sportske dvorane virovitičke Tehničke škole otvoren je danas 8. Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede VIROexpo 2003.

kliknite za vecu sliku

Gužva na Sajmu - hoće li ovaj premašiti prošlogodišnjih 7500 posjetitelja?


Otvorio ga je ministar obrta, malog i srednjeg poduzetništva Željko Pecek koji je rekao da o značaju ovoga sajma najbolje govori broj od 240 izlagača iz Hrvatske te Poljske, Češke, Slovenije, Mađarske, Bosne i Hecegovine, a po prvi puta na sajmu se predstavlja i gospodarstvo Indije.

`Jučerašnji podaci Ministarstva pokazuju da smo tijekom tri godine podijelili 3,3 kuna milijarde kredita pomoću kojih je 4897 poduzetnika pokrenulo svoje projekte i otvoreno je 40.000 novih radnih mjesta u obrtničkim radnjama, te malim i srednjim poduzećima. Mnogi od njih danas su i na ovome Sajmu pokazali kako su uspjeli proći taj dugi put od ideje do njenog ostvarenja`, rekao je ministar Pecek.

kliknite za vecu sliku

Ministar Pecek zadivljen ljepoticama s naslovnice PUSE


Ivan Slamić, predsjednik virovitičke Županijske gospodarske komore, koja je svih osam godina jedan od tri organizatora Sajma, rekao je kako je VIROexpo postao ponos Virovitičko-podravske županije. `Nama je cilj pomoći promociji gospodarskih subjekata i drago nam je da i ovaj oblik prezentacije u našem gradu doživljava takav uspjeh jer su upravo ovakvi mali sajmovi postali trend u svijetu`, naglasio je Ivan Slamić.

U ime drugog organizatora, Županijske obrtničke komore, značaj Sajma naglasio je predsjednik Josip Novogradec: `Upornim radom i zalaganjem postigli smo da sa 30-tak izlagača na stotinjak četvornih metara 1996. godine izrastemo u ovako velik i značajan Sajam`.

kliknite za vecu sliku

Štand Trgocentra i slatinskih partnera


Dobrodošlicu izlagačima i gostima poželjeli su i povjerenica za grad Viroviticu Danica Radić i župan Ivan Begović. Sajam je otvoren do nedjelje, 26. siječnja, svakodnevno od 9 do 19 sati. Ulaz za posjetitelje je 10 kuna.

Sutra će se u okviru Sajma održati i tri zanimljiva predavanja. Prvo je o ekološkoj poljoprivredi kao izazovu multigenetičkoj proizvodnji, drugo Kako poslovati sa Češkom, a posljednje o prednostima uvedenog sustava kvalitete u maloj tvrtki.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Viroexpo