Banner
Hrvatski saboru u srijedu o konačnom prijedlogu Zakona o turizmu
Lalovac (SDP): Osobni podaci 313.000 građana našli su se na crnom tržištu
Mađerić: Zakonom se sprječava zlouporaba prikupljenih sredstava humanitarne pomoći
Pripuz pisao Milanoviću zbog Jakuševca: Zamjera mu selektivni pristup
PISA testovi: Hrvatski učenici u prosjeku, osim u matematici
Zavod za javno zdravstvo: Nema ugroze zdravlja građana
Zavod za javno zdravstvo: Nema ugroze zdravlja građana

  Gospodarstvo

Otvoren NTL diskont u Pitomači

        31.07.2009.         5246 pogleda
Otvoren NTL diskont u Pitomači

U Pitomači je otvorena nova NTL-ova prodavaonica „NTL - diskont", površine 800  četvornih metara, sa 7.000 artikala i 15 radnika. NTL-ovu prodavaonicu, u čijem  je sastavu i virovitički „Trgocentar", najveća domicilna trgovačka tvrtka na području Virovitičko-podravske županije, otvorio je Virovitičko-podravski župan Tomslav Tolušić.  

U pozdravnoj riječi, direktor „Trgocentra" Ivica Katalenić, dopredsjednik Udruženja trgovine HGK, član Gospodarskog vijeća HGK-Županijske komore Virovitica i predsjednik Strukovne grupe trgovine HGK-Županijske komore Virovitica istakao je da se ovim otvaranjem nastavlja proširenje NTL-ove distributivne mreže, s ciljem povećanja udjela NTL-a u djelatnosti trgovine na razini Hrvatske.

Načelnik općine Pitomača Željko Grgačić zaželio je uspješno poslovanje NTL-diskontu, a predsjednik HGK-Županijske komore Virovitica, Ivan Slamić, čestitao je NTL-u i "Trgocentru", što u recesijskim vremenima, sagledavajući budućnost, otvaraju ovaj objekt, koji znači i povećanje plasmana, primarno i domicilnih hrvatskih proizvoda, za što se, između ostalog, u kontinuitetu zalaže i HGK.

Gospodarstvo Virovitičko-podravske županije u 2008. godini ostvarilo je 5 milijardi  kuna prihoda, od čega je djelatnost trgovine ostvarila 23,44 posto. „Trgocentar" je ostvario 25% sveukupnog prihoda u djelatnosti trgovine. Širenjem svoje mreže, zasigurno, da će NTL povećati i udio prihoda u djelatnosti trgovine.na nacionalnoj razini.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

đuro strašni
31.7.2009. 21:58
slažem se otvorite proizvodne pogone,trgovina je i previše.....ali još je važnije da smanjite socijalu,pa če proizvodnja sama od sebe krenuti.
......ja na primjer lijepim plakate ispred trgovine,tražeči radnike za poljoprivredne radove a bečeri sa pivom u ruci mi dobacuju"idem ja ako platiš 100 kn na sat......."
valjda vam je jasno šta hoču reći?
Tomo
31.7.2009. 18:54
Proizvodnju hočemo ... *ebeš trgovine
kota 211
31.7.2009. 18:45
"Plamene zore bude me iz sna, fabrička jutra, dim iz dimljaka....." Nešto kao flash, kao davno viđeno i zaboravljeno.
ladno pivo
31.7.2009. 13:30
Otvorite nekakvu proizvodnju! Svaka baba zna otvoriti trgovinu , slikati se pa zatvoriti!
Još malo pa neće imati tko kupovati ako nešto ne promjenite. Proizvodnja je ono što je u našoj Županiji nepoznanica a mito i korupcija je normalna pojava.


Još iz kategorije Gospodarstvo