Izumrla jadranska vrsta morskog psa pronađena u Crnom moru
Glavni odbor potvrdio Milanovića za SDP-ova kandidata za predsjednika Republike
Božinović: Država i kompanije moraju činiti sve u zaštiti od kibernetičkih napada
Plenković: Idući tjedan Vlada i predsjednik o imenovanju Markića ravnateljem SOA-e
Voštana replika kipa A. Lincolna rastalila se zbog ogromnih vrućina u Washingtonu
Michael Jackson je umro s 500 milijuna dolara duga
Umjetna inteligencija uči jezik tumora radi bolje dijagnoze

  Glazba

Otvoren natječaj za sufinanciranje koncerata

  uhgs           23.06.2024.         979 pogleda
Otvoren natječaj za sufinanciranje koncerata

Dugo najavljivani natječaj za sufinanciranje organizacije koncerata u manjim sredinama, pilot projekta "AJMO!", krenuo je danas! Nakon predstavljanja u Šibeniku i Zagrebu te nakon prijave već više od 300 izvođača, otvoren je natječaj i za organizatore - udruge, javne ustanove, samostalne umjetnike, trgovačka društva i obrte.

Natječaj "AJMO!" je pilot projekt organiziran od strane We Move Music Croatia uz financijsku podršku Ministarstva kulture i medija. Cilj je potaknuti koncertnu aktivnost i razvoj publike u manjim mjestima izvan makroregionalnih centara Hrvatske i isključuje održavanje programa u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku.

Izvođači zainteresirani za sudjelovanje prijavili su se putem poziva i potom su raspoređeni u četiri jakosne skupine. Organizatori koji se prijavljuju na natječaj biraju po jednog izvođača iz svake skupine, stvarajući program s kojim konkuriraju na natječaju. Nezavisna komisija potom vrednuje prijave organizatora prema definiranim kriterijima i bodovanju te odabire organizatore za sufinanciranje, a organizatori su obvezni realizirati predloženi program u razdoblju od 01.10.2024. do 01.03.2025.

Natječaj traje do 15. srpnja u ponoć. Nezavisno povjerenstvo će ocijeniti pristigle prijave do kraja srpnja, a promocija rezultata natječaja bit će upriličena u sklopu ovogodišnjeg SHIP festivala.

Više o natječaju

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Glazba