Banner
HAK: Kolnici mokri
DHMZ: Oblačno, povremeno s kišom
Za dva vanjska člana Vijeća za provedbu Kodeksa ponašanja 24 prijave
U Hrvatsku stiglo novo cjepivo protiv dominantnog omikrona
Na Zeljarijadi u Vidovcu predstavljena rekordna mega sarma dugačka 1.501 metar
DHMZ: Narančasto upozorenje na količinu kiše te jake udare vjetra
Nekoliko stotina mladih liječnika zatražilo hitnu reformu zdravstva

  Prosvjeta

Osnovna škola Vladimir Nazor najavila projekt

        12.11.2013.         2915 pogleda
Osnovna škola Vladimir Nazor  najavila projekt

U Osnovnoj školi Vladimir Nazor  20. studenog 2013. godine  u 14 sati održat će početnu konferenciju projekta DENACO u sklopu prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska. Projekt je prijavljen na program IPA- CBC 2007-2013. (prekogranična suradnja) objavljen 22. studenog 2011. godine, a usmjeren je na razvoj suradnje između dviju zemalja te jačanje odnosa dviju škola uključenih u Projekt.

Prijavitelj projekta je Osnovna škola Vladimir Nazor Virovitica, a partneri na projektu su Osnovna škola Deak Ferenc Barcs i Razvojna agencija Sjever- DAN koja će pružiti potrebnu tehničku pomoć i podršku u samoj implementaciji projekta.

Ukupna vrijednost projekta je 118.358,48 €, od kojih su 100.603,23 € bespovratna sredstva. Projekt će se provoditi 12 mjeseci, a planirane projektne aktivnosti su radionice tematski usmjerene na prirodne znanosti, kemiju, fiziku i astronomiju, za učenike obiju škola te zajedničko studijsko putovanje učenika u Tehnički muzej u Zagrebu.

Konferenciji će, uz predstavnike škole Vladimir Nazor Virovitica, prisustvovati i predstavnici škole partnera Deak Ferenc Barcs i Razvojne agencije Sjever- DAN, te predstavnici grada Virovitice i županije koji su dali podršku ovom projektu.  

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Prosvjeta