Banner
Na Bujštini obilježena 77. godišnjica bitke kod Kućibrega
Hrvatski inovatori osvojili zlatne, srebrne i brončane medalje u Njemačkoj
DP: Covid potvrde za ulazak u Sabor zadiru u ljudske i političke slobode
Arhiv HRT-a do 1990: Kulturno dobro vrijedno milijarde kuna izlazi iz bunkera
Umrla Jelena Brajša, dugogodišnja ravnateljica Caritasa
Božo Petrov pozitivan na koronavirus
Večernji list: Probijen zadnji tunel na pristupnim cestama Pelješkom mostu

  Poljoprivreda

Osnove informatike za poljoprivrednike

        26.01.2010.         1795 pogleda
Osnove informatike za poljoprivrednike

Ravnateljica Agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije VIDRA Sanja Bošnjak, ravnatelj Srednje škole Pitomača Rikard Bakan i predstavnik IE-Centra iz Virovitice Ivan Kovač, potpisali su ugovor o provođenju radionice „Osnove informatike za poduzetnike u poljoprivredi". Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja u sklopu projekta „Program edukacije i informiranja stanovnika ruralnih prostora o provedbi programa ruralnog razvoja " organizira radionice „Osnove informatike za poduzetnike u poljoprivredi".

Edukacija će obuhvatiti osnovne informatičke pojmove, operacijski sustava MS Windows, obradu teksta u MS Wordu, pregledavanje i pretraživanje weba, upoznavanje s mps.hr i korištenje elektroničke pošte. Edukacija će provoditi i tvrtke BIT Computers za područje Orahovice, Calco Computers za područje Slatine, IE-Centar za područje Virovitice i Srednja škola Pitomača za područje Pitomače u prostorijama izvođača u Orahovici, Slatini, Virovitici i Pitomači u večernjim satima u trajanju od 20 školskih sati.  Plaznici će nakon uspješnog završetka dobiti certifikat o stjecanju znanja i vještina iz područja osnova informatike. Edukacija je besplatna, a broj polaznika je ograničen na 20 polaznika za svakog izvođača.

Detaljnije informacije mogu se dobiti u VIDRA-i Agenciji za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije 033/800-207.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

ivan2
28.1.2010. 21:56
Dobra ideja, sve je OK.Ukoliko bude više zainteresiranih nudim besplatno obuku iz navedenog programa _virovitica i okolica


Još iz kategorije Poljoprivreda