Banner
Na Bujštini obilježena 77. godišnjica bitke kod Kućibrega
Hrvatski inovatori osvojili zlatne, srebrne i brončane medalje u Njemačkoj
DP: Covid potvrde za ulazak u Sabor zadiru u ljudske i političke slobode
Arhiv HRT-a do 1990: Kulturno dobro vrijedno milijarde kuna izlazi iz bunkera
Umrla Jelena Brajša, dugogodišnja ravnateljica Caritasa
Božo Petrov pozitivan na koronavirus
Večernji list: Probijen zadnji tunel na pristupnim cestama Pelješkom mostu

  SDP

Osnovan SDP u Podgorju i Golom Brdu

        28.06.2010.         2462 pogleda
Osnovan SDP u Podgorju i Golom Brdu

Gradska organizacija SDP Virovitica nastavlja sa aktivnostima oko osnivanja mjesnih osnivanjem ogranaka na području Grada Virovitice. Dana 27. lipnja. 2010 godine osnovani su mjesni ogranci SDP-a u prigradskim naseljima Podgorju i Golom Brdu. Na održanoj konvenciji prisustvovalo je 40- tak članova ogranka iz Podgorja i 15-tak članova iz Golog Brda.

Za predsjednika ogranka u Podgorju izabran je Igor Hrgović-zamjenik predsjednice Gradske organizacije SDP-a Virovitica, za potpredsjednika Danijel Ferenczffy i za tajnicu Marina Podgornik. Izabrano je i predsjedništvo u sastavu Josip Troha, Ankica Bajt i Josip Barčanac. U mjesnog ogranku Golo Brdo za predsjednicu Mjesnog ogranka SDP-a izabrana je Violeta Feketije-članica Gradskog odbora SDP-a Virovitica, za potpredsjednicu Mirjana Matuzalem.

Radom i zalaganjem potrebno je pokrenuti naselje koja nebrigom sadašnje vlasti sve više stagnira. Osnova našeg rada će biti transparentnost u radu i čisti računi pred građanima, istaknuli su novoizabrani predsjednici ogranaka. Na konvenciji je bila prisutna i Nada Čavlović Smiljanec-predsjednica SDP-a Virovitica i saborska zastupnica koja je iskazala zadovoljstvo što SDP jača svakim danom sve više u organizacijskom i kadrovskom smislu te su sve aktivnosti stranke usmjerene na predstojeće parlamentarne izbore gdje će SDP sa svojim partnerima zasigurno preuzeti odgovornost za vođenje države.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

tarik
7.7.2010. 11:40
To je zato što samo Nada puši.
Lynx
30.6.2010. 14:01
Hiiiiiiiiiiiii!
Na prvoj slici peperalja, a ne drugoj cigareta u ruci!!!! C-c-c.
guru3977
29.6.2010. 14:35
ovo sve govori?
HDZ-ovci, imamo vas!

Uhvatili smo HDZ-ov odred za bildanje popularnosti Jadranke Kosor na djelu! Zahvaljujući dvjema anketama, od kojih je jedna zaštićena, a druga nije, dokazali smo da daleko točniji broj građana smatra da je premijerka nedovoljno dobra, a ne odlična.

Zahvaljujući zaštiti postavljenoj na anketu "Ocijenite rad Jadranke Kosor na čelu Vlade" na podportalu Danas.hr, došli smo do rezultata koji su dijametralno suprotni rezultatima ankete postavljene na Net.hr-u, a koja je namjerno ostavljena nezaštićena: na Net.hr-u je premijerka u 47 posto slučajeva ocijenjena odličnom ocjenom, dok joj je na Danasu čak 53 posto anketiranih upisalo "KOLČINU". Fenomen je VIDLJIV golim okom kada se usporede screenshotovi obje ankete "uhvaćenih", koji su snimljeni u isto vrijeme - utorak, 29. lipnja, 9.30 sati.

A ZAŠTO JE TO TAKO?
SDP priziva izvanredne izbore: HSS im je nepoželjan, a HSLS neshvatljiv

Neshvatljivi HSLS i nepoželjni HSS

"U ovom trenutku VEĆU ODGOVORNOST imaju koalicijski partneri nego HDZ Jadranke Kosor", rekao je Linić otkrivši kako će teško u budućnosti SDP koalirati s HSS-om. Za HSLS-ovce je ustvrdio da su im bliži, ali da su trenutno neshvatljivi.
Za državu bi najveća ušteda bila kada bi se paralelno s najavljenim referendumom o izmjenama Zakona o radu raspisali i prijevremeni parlamentarni izbori, na kojima bi građani imali priliku smijeniti aktualnu nesposobnu Vladu, smatra saborska zastupnica Biljana Borzan.

Čelnica SDP-a u Osijeku (B. BORZAN) je na danas održanoj konferenciji za novinare OPTUŽILA premijerku Jadranku Kosor da je, umjesto brojnih koruptivnih SKANDALA, kako je to bučno najavljivala prije nekoliko mjeseci, s javne scene u zemlji zapravo "POMELA" SELJAKE I RADNIKE.
Ona je optužila Jadranku Kosor da za katastrofalno stanje u državi krivnju pokušava svaliti na sindikate, a time posredno i na sve građane ove zemlje koji su svoj potpis stavili na sindikalni zahtjev za raspisivanje referenduma o ukidanju radničkih prava.


Još iz kategorije SDP