Primorac: U 2023. zaplijenjeno 70 tona duhana i 1100 kilograma droge
Uskoro bi moglo početi punjenje dijela Trakošćanskog jezera
Počeli radovi na gradnji vukovarske obilaznice
Šesnaest hrvatskih LGBTIQ+ organizacija ogradilo se od objave Zagreb Pridea
Bjelovarsko kazalište dobiva profesionalnu predstavu Čaruga
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
Dječja bolnica u Klaićevoj dobila novi MR uređaj, vrijedan gotovo dva milijuna eura

  SDP

Osnovan Mjesni ogranak SDP-a Matije Gupca

        12.07.2010.         2315 pogleda
Osnovan Mjesni ogranak SDP-a Matije Gupca

Gradska organizacija SDP Virovitica nastavlja sa aktivnostima oko osnivanja mjesnih ogranaka na području Grada Virovitice. Nakon osnivanja ogranaka u Koriji, Podgorju i Golom Brdu, 11. srpnja. 2010 godine osnovan je mjesni ogranak SDP-a Matije Gupca. Na održanoj konvenciji prisustvovalo je 30- tak članova ogranka sa područja Mjesnog odbora Matije Gupca. Za predsjednika ogranka izabran je Alen Perišić, za potpredsjednike Tomislav Bokunić i Milorad Milčić za tajnicu Mirjana Mihaljević. Izabrano je i predsjedništvo u sastavu Viktorija Vukić, Đurđica Kovačević, Andreja Horvat Carevski.

Stranku želim organizacijski i kadrovski ojačati te ćemo dati šansu mladim i kreativnim ljudima koji iz dana u dan sve više pristupaju našoj stranci, istaknula je Nada Čavlović Smiljanec - predsjednica SDP-a Virovitica i saborska zastupnica.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

guru3977
14.7.2010. 14:15
mogu pojedinci pisati što žele ali pogledajte što pišu ekonomisti:
Nismo niti svjesni što nas čeka: Ljudi, bankrotirat ćemo krajem 2011.!

"Ušli smo u škare"
"Krajem 2011. DOGODIT ĆE SE bankrot i države i kućanstava, pojedinaca, jer će rasti kamate i tečaj. Ono što imamo je svakog dana sve manje vrijedno, a novac je svakog dana sve jači. Dakle, ako netko ima stan na kredit, taj stan vrijedi sve manje i manje, a tečaj i kamate rastu. Idemo u škare, nismo razumjeli da nam način života na dug oduzima pravo da biramo slobodu i demokraciju jer smo mi izabrali neslobodu", pojašnjava nam ekonomist čijih riječi se mnogi pribojavaju. "NEMAMO monetarne vlasti ni središnje banke da spriječi BANKROT", govori Kulić.
Rješenja ima, smatra Kulić, no pitanje je koliko smo svjesni svega toga što se događa i što nam prijeti, jer ako nismo svjesni onoga što nam prijeti, ne možemo se ni spasiti. "Dakle, prvo se moramo OSVIJESTITI, zatim VRATITI sve što je UKRADENO i nacionalizirati, a zatim zaustaviti daljnju beskoncepcijsku privatizaciju. Moramo se osvijestiti jer smo izgubili sposobnost upravljanja sobom", priča nam Kulić.

OVO JE ŽALOSNA ISTINA!
mišo111
14.7.2010. 13:46
Imaju moj Guru i te kako, pročitaj komentare o Slamiću na HDZ-ovom portalu Virovitica online o Slamiću, pa ćeti sve biti jasno.
guru3977
14.7.2010. 8:12
A što reći na ovo, pa pojedince jedino i spašava govor mržnje. Kako drugačije objasniti da gospodarstvenici VPŽ vape za pomoći države i lokalne zajednice a mi ovdje govorimo o komunistima:

Virovitičko-podravski gospodarstvenici traže hitne mjere za spas gospodarstva
Nisam katastrofičar niti sam ikada širio paniku, ali moramo poduzeti hitne mjere za spas gospodarstva i to odmah! Moramo uputiti jasnu poruku Vladi i lokalnoj politici da u uvjetima nerealnog tečaja, monetarne politike fiksnog tečaja kune i stalnog rasta cijene energenata ne možemo biti konkurentni na inozemnom tržištu. Ako ne bude bilo pravih potpora ne znam koliko ćemo se moći hrvati s jakim tvrtkama iza kojih stoje čvrste banke, vlade i osmišljene gospodarske politike. Jednoga dana više nećemo moći dizati kredite, nećemo moći nastaviti proizvodnju, bit ćemo primorani otpuštati radnike i na kraju staviti ključ u bravu - rekao je na sjednici Gospodarskog vijeća HGK-Županijske komore Virovitica njen predsjednik Ivan Slamić komentirajući aktualno gospodarsko stanje u Virovitičko-podravskoj županiji......

Imaju li pojedinci komentar na ovo stanje?????
tomislav
13.7.2010. 14:10
Gazdek, primječuje se da je sve više prostog jezika ovdje, nema konstruktivne polemike, ide se na govor mržnje i uvrede a bez ikakvog povoda. Raštimani orkestar! Barem da rečenicu započnu velikim slovom, ali ni to!
mišo111
13.7.2010. 13:23
Djmoslav nije ništa drugo nego još jedan dokaz nivoa kulture pripadnika stranke koja vjerno slijedi politiku bišeg SKH-a . HDZ-ovci samo naprijed vi ste neuništivi u svojim prostkalucima i nekulturi.
kika
13.7.2010. 12:40
djmoslav ovo je umjetnost komuniciranja na nivou, svojim komentarom ste samo podigli rejting stranke koju ste tako sočno popljuvali
ivan2
12.7.2010. 22:01
Koja vještina komunikacije , zna se gdje je sjeme naraslo , odvratan komentar.
Lynx
12.7.2010. 21:23
Vrlo kulturan jedan gospodin sa istančanim komunikacijskim vještinama, taj djmoslav.
djmoslav
12.7.2010. 17:00

bando komunistička ispod svake balege jedan vaš član, a kada padne porva kiša vas če nestati kao i ostalih govana.


Još iz kategorije SDP