Banner
U Hrvatskoj 10 slučajeva majmunskih boginja, očekuje se dolazak cjepiva
Hrvatska po stanovniku godišnje baca oko 71 kilogram hrane
Djeci iz Ukrajine darovani bicikli, romobili, role i oprema
Na Makarskom primorju više od 55.000 gostiju
U Međimurju otvoren vidikovac na Mađerkinom bregu s pogledom na četiri države
Njemački predsjednik: Putin vodi rat protiv europskog jedinstva
Neslužbeno: gorivo će pojeftiniti

  Politika

Osijek: Da nije bilo Mladeži HDZ-a iz Viroviitice šator bi bio prazan

  Danijela Mikola/24 sata           19.11.2011.         4895 pogleda
Osijek: Da nije bilo Mladeži HDZ-a iz Viroviitice šator bi bio prazan

Premijerka Jadranka Kosor zabrinutog je lica gledala u okupljene simpatizere HDZ-a koji su u subotu navečer pristigli na predizborni skup u Osijeku. Podignuti šator bio je poluprazan i da na skup, autobusima, nije došla HDZ-ova mladež iz Virovitice, teško da bi Kosor mogla zadržati osmjeh na licu. Članovi HDZ-ove liste za IV Izbornu jedinicu, među kojima su bili Tomislav Ivić, Vladimir Šeks i  Josip Đakić, ipak su glasno uzvikivali riječ 'pobjeda'. Valjda uzbuđeni Tomislav Ivić pozdravio je svoje političke kolege, a Šeksa predstavio kao nositelja liste za IV Izbornu jedinicu. Ivića valjda nitko u stranci još nije obavijestio da će Jadranka Kosor biti nositeljica svih lista HDZ-a u državi, pa tako i IV jedinice. 

- Glas dajte časnoj i poštenoj ženi, hrabroj i čvrstoj, koja je državu odvela u Europu. Zahvaljujem joj se na milijardama kuna koje su uložene u osječko-baranjsku županiju - kazao je Ivić. 

Došavši sa svojim glasačima iz Virovitice Josip Đakić opet se obrušio na Kukuriku koaliciju. 

- Vi ste garancija da Hrvatska neće otići ulijevo i da se nećemo crveniti. Samo naša predsjednica ima karakter koji se ne mijenja iz dana u dan, kao što ga imaju oni ljevičari koji žele u jugosferu i na Balkan. Oni koji su danas u Osijeku rekli da ih fizički boli nisu rekli i što ih boli. Boli onu obitelj u Mađarskoj koju su unesrećili, a oni su toliko bahati da su čak na izbornim listama. Takvi su pokrali Hrvatsku. Mi lopove ne želimo u svojim redovima, takvi promašaji u našoj stranci više ne stanuju - grmio je sa govornice Đakić protiv 'crvenih'. Umjesto Ivića, Šeks je najavio Kosor, ispravivši krivi Tomislavov navod da je on nositelj liste za Slavoniju, a prije toga je nabroja 'sedam ključnih razloga' zašto dati glas Kosor i HDZ-u.

- Jer je uspješno deblokirala pregovore s EU, hrvatsko gospodarstvo održala iznad vode dok su drugi tonuli, ali i zbog toga što je Kosor osvjedočeni borac za dignitet Domovinskog rata, neosporni lider u borbi protiv korupcije te vodi brigu za ravnomjeran razvoj Hrvatske - nabrojao je Šeks.

- Kada sam došla na čelo Vlade nisam znala što me čeka i bilo mi je jako teško. Sve bih opet ponovila jer mi je bila čast i veliko zadovoljstvo voditi stranku i zemlju, i biti prva koja pokazuje da se može raditi i 15 sati samo da se uspije. Završetak pregovora o ulasku u EU posvetila sam braniteljima koji su mi uvijek davali bezrezervnu podršku. Onima koji me vrijeđaju i ponižavaju misleći da se tako dobija vlast, oni Jovanovići koji su rekli da je HDZ zločinačka organizacija, mi smo odgovarali radom, radom i samo radom. Njima poručujem - na krivu ste se namjerili, nećete me otjerati, radit ću i dalje za Hrvatsku. Osmjeh im isto neću dati jer ih toliko uzrujava - otvorila je dušu Kosor dodajući kako će sporazum o ulasku Hrvatske u EU potpisati nalivperom koje joj je darovao Sveti otac Benedikt XVI., čime će poručiti da će Hrvatska čuvati svoje kršćanske korjene, za razliku, kako kaže, od oporbenog čelnika koji želi biti premijer, a koji nije ni došao pozdraviti Svetog oca iako su ga svi na to nagovarali. 

- Ne mogu nam o moralu govoriti oni koji na liste stavljaju ljude koji voze mrtvi pijani ili vode velike gradove kao gradonačelnici. U Hrvatskoj ne mogu postojati dvostruka mjerila - kazala je na predizbornom skupu Jadranka Kosor.

Izvor 24 sata

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

VALKYRA
1.12.2011. 4:44
-- Stvarno lijepo ali previše tužno pa zato bi dodao nešto tako da se ne-zaboravi i nebi bilo barem žalosno-----Stara uhodana 17-godišnja metodologija__Ako si protiv HDZ-a onda si izdajnik i rob, a ak si uz HDZ onda si pošteni radnik i največi gospodarstvenik , a ako si u HDZ-u odma si veliki hrvatina i največa junačina a onda tek samo možeš biti najpoznatija lopovčina, najgora parazitska pojava, nepamčena psiho tvorevina, najbahatija praistorijska majmunčina, najgluplja hrvatska magarčina te neizlječivi bolesnički slučaj..!!??
virojoza
22.11.2011. 23:34
Zašto nema Ivice Kirina na listi HDZ-a u 4. izbornoj jedinici? Sad neću imati za koga glasati...!
black
21.11.2011. 22:15
Oni tamo nisu na vlasti pa niti nemaju glasače iz državnih službi koji će skandirati Pobjeda!!!!Hdz je u Orahovici dobio znatnu većinu a sad taj grad izbjegavaju zbog Kio keramike i štrajka radnika iste firme!U Slatini bi(ili je) također skup doživio propuh da nije bilo Jopinih pajdaša u šuškavcima.Ne znam zašto su u Slatini organizirali skup na centru grada i dopustili svojim vjernim glasačima da se smrzavaju po tom vremenu kad imaju praznu halu od GAJ-a kome i onako više nikome ne treba i da tamo skandiraju pobjeda,pobjeda!Jadnici!
imhotep
21.11.2011. 19:15
zakljuĆi ti što želiš, ali vi imate javnu televiziju u šaci, kao i mnoge druge institucije, i još su vam svi krivi što vam ne ide najbolje
bmvmtec
21.11.2011. 9:33
Koliko vidim iz ovih natpisa na ovom istom portalu da se zakljućiti da isti radi u promicanju i pokušaju podizanja rejtinga SDP i Kukuriku koalicije. zbog te neravnopravnosti i nikada ništa ljepo napisano da se zakljućiti da je isti prikriveni medi SDP.
mika
21.11.2011. 9:10
Pitam se, kome to jopa stalno viče držte lopova! Nemisli valjda na kiru, ili možda na sebe.
konjica
20.11.2011. 22:33
Za Sonic ,Novi i slične .1:0 za mene. Jer sam vam sa dvije kontre nametnuo temu koja nema veze sa naslovom , a vi se trošite na njoj ,ZNAĆI BOLJI SAM iako vas je više.
Do ujutro ponovite gradivo nudim uzvratno nadmetanje.
Pali ste na: {sonic}Usporedba pismenosti jedinke sa stanjem školstva pogrešno,znanje je u knjigama.nitko nikoga ne sprečava učiti HDZ UĆI na svojima ,skupo ,ali vrijedi.SDP ne ući NAJSKUPLJA opcija,ponavljanje je majka znanja,zato ne komentiraj ovo ,jer nije Mujo PROPAO dok je kockao nego kada se vadio
Novi:promašena tema {vidi naslov}uz to napadati dvojicu istomišljenika zajedno, to se ne radi moraš nas zavaditi kako bi oslabili kao što sam JA VAS ,rado bih ti odgovorio kada bih znao koji je dio komentara okrenut prema meni,no dobro naučiti ćeš.
Naslov obrađuje putovanje mladeži, Fosil na kojeg ti misliš nije putovao već ih je čekao tamo,domaćin kužiš.Hvala na komplimentu za interesantan ili mi podvaljujete Trojanskog Konja,za odjavu:pročitaj komentar na Rašetina blebetanja
NOVI
20.11.2011. 22:17
Pseudonim NOVI sam uzeo kad sam se prvi put registrirao na netu,što mi je bilo logično tada, i to je sve oko nicka. Ne razumijem zašto te vrijeđa kada se radi o tebi i mom prozivanju da si seljačina,jer očigledno ne živiš na selu,inače nebi posprdno govorio o seljacima,i da, ja sam se tu našao povrijeđen i samo ti uzvratio kompliment.
branitelji
20.11.2011. 21:46
I ti "novi" piši u svoje ime a ne u ime svih novih.Hvala za uvrede,samo potvrđuješ moje mišljenje.
Sonic
20.11.2011. 21:37
konjica- jesi, nepismen si. To nije uvreda, puno je ljudi u našoj državi još uvijek nepismeno, a najviše zbog strašno lošeg stanja u školstvu, za što je najzaslužniji- tko drugi nego HDZ.
NOVI
20.11.2011. 21:36
Ups,konjico,sad vidim da nisi sam,netko se potpisuje kao da govori u ime branitelja.I ja sam branitelj,dragovoljac pa te molim prijatelju da pišeš pošteno u svoje ime ili neki drugi pseudonim koristi.Dosta mi je te retorike da sve branitelje HDZ trpa kao svoje. Neznam čime se (branitelji)baviš,koje je to tvoje zvanje da ti daje pravo posprdno govoriti o seljaku kao o nečem negativnom.Tvoj ovakav komentar mi daje pravo da ti isto vratim,seljačino jedna.Razlika je u tome što ja živim na selu i bavim se poljoprivredom,što znači da sam ja seljak,a ti si seljačina koja živi u gradu.
NOVI
20.11.2011. 21:17
Halo konjico,pa gdje ćeš,zašto laku noć,baš si interesantan,ili te ubijaju svi ovi komentari pošto si ostao usamljen u obrani HDZ-a. A ono za fosile si totalno neinformiran,pa prvi na listi za 4 izbornu jedinicu je najveći fosil kojeg HDZ ima
branitelji
20.11.2011. 21:08
E moj konjica.
Ne možeš ovdje ovako pisati.Ovi iz komiteta čim primjete drugačije mišljenje,odmah vrijeđaju.Ako se ne slažeš s njima onda si seljak,lopov,zatucan itd.Za njih postoji samo jedna istina.Sreča da su samo ovdje u takvoj večini.Zahvaljujuči njima ja sam za HDZ!
konjica
20.11.2011. 20:54
Sutra je ponedjeljak lijepim plakate za vatrogasnu zabavu .....ima li netko crvene boje?Laku noć svima
konjica
20.11.2011. 20:51
Na mladima svijet ostaje rekao je drug TITO ,Demokratska stranka koja uvažava tuđa mišljenja kao HDZ to smatra ispravnim,poslala je mladež jer je za razliku od fumića ima,i ne može HDZ poslati fosile na skup kada ih nema.
konjica
20.11.2011. 20:36
Poštovani imhotep,pod
1.Netočno { jer nisam zaposlen}.nepismen sigurno nisam,a ni bezobrazan,imam svoj stav i ne mjenjam dres kao kukuriku zoki,malim slovima namjerno pišem i ono što treba velikim jer to isto smatram nevažnim.
2."Istina rečena u krivo vrijeme gora je nego bilo koja laž"vjerojatno sam dotakao nešto što te hebe pa me u neznanju pokušavaš uvrijediti
JER:
3.konjina,konjica,konjoslav,konjek.. imaju korijen u rijeći/imenici Konj ,inaće naziv za životinju plemenite razine ,znam dobru knjigu o konjima pa je čitaj sljedeće četiri godine.Vozdra burazeru
imhotep
20.11.2011. 19:50
konjoslave...
1. nepismen si, što i nije čudno s obzirom na to koga podržavaš, a jedini razlog zašto tu melješ je taj što se bojiš da ćeš ostati bez radnog mjestašca do kojeg si došao zna se kako,
2. nema
miško
20.11.2011. 19:45
Ah Đakiću, vi ste garancija da u lijepoj našoj ovakvi kao vi idu i lijevo i desno, a kraj sebe imate tipa non stop crvenog, a na kraju krajeva da li ste vidjeli ili ste možda upoznati od kojih se boja sastoji hrvatska zastava i šahovnica, pa ne vidim zašto toliko glumite, pa i na kraju krajeva ta crvena boja koju spominjete omogućila vam je da lupetate bedastoće i širite mržnju sa pozornice a to je ako se ne varam Zakonom zabranjeno.
konjica
20.11.2011. 19:34
1.Dragi filmski liče,Vpž su ukinuli neki čudni ljudi čudnog imena....a na zidu u vječnici piše kada je Ban tu istu županiju ustrojio,HDZ je vratio Virovitici ono što joj pripada,to što vi "prefabrikovani" boljševici silom hoćete podjeliti županiju na dva djela,to nije uspjelo ni Andriji Rašeti.
2.Naj siromašnija nije sigurno iako su Nada i Vlatko doprinosili tome.
3.Nekada je slogan Yugo-četničke masonerije bio"Upoznaj otadžbinu da bi je više voleo"
4.Vidiš li ti nešto loše u tome da mladi VPŽ putuju svojom domovinom pa makar i do Osijeka, putovalo se za tvoje mladosti do beograda odavati počast mrtvom bravaru ,pa nisi srao ili je problem o prihvačanju domovine.
5.Uostalom tko je vama kriv što imate mladež {ni brojčano} pod vodstvom fumića koja se odavno nemože popeti u autobus.
NOVI
20.11.2011. 18:43
Provjereno,ovi jadnici su po službenoj dužnosti putovali po svim skupovima HDZ-a VPŽ. Šta uopće reći o listi HDZ-a ako Jopa kao treći na listi ima obraza pričati o poštenju,bahatosti,korumpiranosti. Prvi na listi niti ne živi u slavoniji,za drugog neznam mnogo,o trečem znam i previše,sve u svemu jad i bijeda. Kronični nedostatak novih i poštenih ljudi na listi HDZ-a.
imhotep
20.11.2011. 18:09
krivo konjek, da nema hdz-a vpž ne bi bila jedna od najsiromašnijih i najslabije naseljenih županija
konjica
20.11.2011. 17:51
da nema, HDZ-a VPŽ ne bi bilo ni županije VPŽ ni IV-te izborne jedinice.
zigi7darko
20.11.2011. 14:24
Kaže mi poznanik koji radi u Limex-u D. Miholjac da su radnici dobili naredbu od vlasnika Josipa Šelaja, da pri dolasku J. Kosor u D. Miholjac na otvorenje obilaznice, moraju izaći iz tvornice i mahati zastavicama pri njenom prolasku. Provjerit ću jel to zaista istina, a ako je, definitivno selim iz Hrvatske!
mastermind
20.11.2011. 12:14
Pa ja ne mogu vjerovati kakve su ovo izjave! Pa stvarno ne znam do kad više misle ovako vrijeđat zdrav razum hrvatskih građana?!
fiks
20.11.2011. 10:49
Ovo je sve prestrašno,niko od pametnih ljudi u RH nije javio na izbore sa svojom listom.To nam sve govori u kolikoj smo mi banani.Ućemo u EU na koljenima,radit ćemo za strance za sitniš i borit se od dana do dana da imamo se za prehranit.Politika je dosegla dno dna............
hdznedajboze
20.11.2011. 10:45
Oprostite mi dragi Virovitičani,svi oni koji su pametni nisu putovali u Osijek da bi dali podršku dželatima RH.Bojim se da je još dosta Mikeša koji su glupi i nisu svjesni kome daju podršku.Ako posao koji su dobili može opravdati kriminalne radnje onda su i oni sami učesnici istih.
imhotep
20.11.2011. 10:06
ovi ne kuže da će ovakvim olajavanjem i djetinjastim plašenjem ljudi jugoslavijom i komunizmom samo nabrijati i one koji inače ne bi išli na izbore. nisu baš ništa naučili od bandića, koji je oko sebe okupio slične zombije i tako pokrenuo normalne građane protiv sebe
imhotep
20.11.2011. 9:53
hehe, što jadnici sve moraju progutati kako bi zadržali svoja radna mjesta koja su dobili preko partijske knjižice. žao mi vas je hdz-ovci, stvarno mi vas je žao
vwvtc
20.11.2011. 8:49
ajde više bjeloglavi supu ne laži sebe i druge vidiš da vas nitko ne doživljava pa čak ni vaši.Da niste platili ovcama da vas dođu gledati i pljeskat vam pod prisilom(jer ste im možda sredili radna mjesta i sl.) šator bi vam bio sasvim prazan tako da dalje kad idete na turneju ponesite onaj za četiri osobe.
josip
20.11.2011. 6:50
a penzionera tek, koliko je tek njih bilo...


Još iz kategorije Politika