Izumrla jadranska vrsta morskog psa pronađena u Crnom moru
Glavni odbor potvrdio Milanovića za SDP-ova kandidata za predsjednika Republike
Božinović: Država i kompanije moraju činiti sve u zaštiti od kibernetičkih napada
Plenković: Idući tjedan Vlada i predsjednik o imenovanju Markića ravnateljem SOA-e
Voštana replika kipa A. Lincolna rastalila se zbog ogromnih vrućina u Washingtonu
Michael Jackson je umro s 500 milijuna dolara duga
Umjetna inteligencija uči jezik tumora radi bolje dijagnoze

  SDP

Osiguran novac za brzu cestu Vrbovec-Bjelovar-Virovitica

        21.01.2013.         5868 pogleda
Osiguran novac za brzu cestu Vrbovec-Bjelovar-Virovitica

Nakon što je Gordan Maras, ministar poduzetništva i obrta, otvorio 18. Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viorexpo, sa svojim domaćinima iz virovitičkog SDP-a te članovima županijskog rukovodstva stranke uputio se u sjedište Socijaldemokratske partije na Trgu Kralja Tomislava. U prepunoj sali za sastanke sa kolegicama i kolegama razgovarao je o aktualnoj situaciji u Republici Hrvatskoj te aktivnostima ministarstva poduzetništva i obrta. U vrijeme kada je u svakom resoru smanjen iznos sredstava iz državnog proračuna Maras je izrazio zadovoljstvo što je ministarstvo prometa rezerviralo 4,2 milijarde kuna za cestovnu infrastrukturu dio kojih je namijenjen za brzu cestu Vrbovec - Bjelovar - Virovitica.

Ministarstvo poduzetništva i obrta u protekloj godini dalo je sredstva za brojne programe kao što je Poduzetnički impuls iz kojeg su poduzetnici sa naše županije dobili skoro pet milijuna kuna među kojima i grad Virovitica za poduzetničke zone.
-  Uvjeren sam da će sredstva koja smo dodijelili poduzetnicima u vašoj županiji i gradu Virovitici kao i diljem Hrvatske rezultirati novim zapošljavanjima što je i krajnji cilj, ali i da će olakšati i pospješiti dosadašnje poslovanje poslovnim subjektima, istaknuo je ministar.

Zamjenica ministra financija i ravnateljica Porezne uprave RH, Nada Čavlović Smiljanec, prisutne je upoznala sa djelovanjem unutar njenog resora te naglasila kako su reakcije na fiskalizaciju na kraju ipak pozitivne te da nije bilo mjesta negativnom reklamiranju tog projekta, pogotovu od onih koji su dosadašnje stanje i način poslovanja koristili za prikrivanje pravog stanja u svojim ugostiteljskim i sličnim objektima. Najava ministra Slavka Linića o milijardu kuna više u ovogodišnjem proračunu zbog ovog zakona mogla bi biti "kriva" - naime, taj iznos bi prema prvim podacima mogao biti i znatno veći. U kontekstu dobrih odluka istaknuta je i ona o smanjenoj stopi PDV-a u turizmu sa 25 na 10 posto što bi ovu uspješnu granu gospodarstva moglo izdići na višu razinu nego prošle godine.

Tomislav Žagar, saborski zastupnik i kandidat za župana Virovitičko-podravske županije stranačke goste upoznao je sa trenutnim aktivnostima koje se u stranci odvijaju u sklopu pripremne kampanje za lokalne izbore u svibnju mjesecu ove godine. Među ostalima, ovom radnom sastanku prisustvovali su i Zvjezdana Blažić, savjetnica ministra poljoprivrede, saborska zastupnica Sandra Petrović, član uprave HŽ Cargo Vlado Hanžek, Damir Barić, kandidat za gradonačelnika Virovitice i drugi.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

run-dmc
22.1.2013. 22:33
Gospodine Žagar, gdje je nestao onaj nogometni žar i borbenost u Vama... Nikad se niste predavali i borili ste se za svoj Zrinski... Mi smo Vas zbog toga poštivali i cjenili, nakon svake utakmice smo si mogli pogledati u oči i pružiti ruku. Ako nastavite tako, nakon ove utakmice neću Vam pružiti ruku, jer se niste borili, jer niste igrali. To znači da ste utakmicu prodali, namjestili, lažirali... to znači da ste igrali onako kako to drugi žele ili Vam kažu.

Tomislave, utakmica je tek počela a mi svi vidimo da Vi ne igrate više za svoj Zrinski!!!
slavujj
22.1.2013. 22:20
Ovo je ipak previše!
Plačeni oglas sdp-a je klasičan primjer izrugivanja,uvredljiv tekst za sve građane vtc i vpž, i da stvar bude gora,plačen os sdp-a, kako me je i onaj "drug "prošli put "podućio,
plačaju tekst da bi nam se rugali, nije im dovoljno što nam se svakodnevno rugaju besplatno,imaju još toliko bezobrazluka i drskosti da to plačaju novcem poreznih obveznika.
koliko je izrugivanje s građanima,još je veće s vlastitim kandidatom za gradonačelnika ,to je omalovažavanje i građana i funkcije gradonačelnika,ma tko on bio.
Tobože davati podršku kandidatu a ne dozvoliti mu niti jednu riječ je sprdanje s kandidatom i građanima.
Pa zar vašim mozgovima nije ni u primisli da je narod dovoljno inteligentan da vidi o čemu se radi,
zar mislite da nemamo ni toliko pameti da bi znali opseg poslova i nadležnosti gradonačelnika i župana,
a to sigurno nije gradnja auto brze kroz
Hrvatsku.
Svakako da je vaše pravo izbor vašeg najboljeg kandidata,
vaše je pravo i kako voditi kampanju i kako ga predstavljati ljudima,
vaše je pravo i odluka da će se najbolje predstaviti tako da ništa ne govori
ali nemate pravo da se tako sprdate sa mnom i svim građanima vtc i vpž,
jeste li se pobojali da čovjek upita o količini sredstava te početku i dinamici radova,
zašto nije prozborio ni riječi,kakva je to podrška,ima li je uopće,ili strah da bi govorio što vam se ne sviđa,
možda više ni on nije siguran želi li zastupati stranku nemorala,kako da moralan čovjek podrži stranku kad vidi političku prostituciju u istri a da to nes mije reći,bojite li se slučaja "Bero",

dali je on izbor sdp-a vtc ili im je nametnut, možda izbor lokalaca koje se ne sviđa "centrali"sdp-a, da se ne ponovi slučaj Holy,
možda je vjernik, pa bi pitao zašto Jovanović ne pokuša zdravstveni odgoj riješiti na normalan načim ,bez "rata sa crkvom i vjernicima" ,a možda i ne bi to pitao?,
možda bi tražio da se to riješi još žešće i odlučnije?,
kako god bilo, ako ga podržavate, red bi bio da mu dozvolite da kaže što misli o tome i još mnogo čemu,
ako ga ne podržavate,što prije stavite nekoga koga podržavate i onda tom čovjeku dozvolite da govori o tim stvarima jer građani vtc barem toliko zaslužuju, nemojte ih podcjenjivati,

možda me opet netko uputi "na pjevanje nekome na uho" ali ja bih želio čuti i njihovo mišljenje , kao i mišljenje svih političkih stanaka i običnih "malih ljudi",jer mislim da bi svatko trebao imati pravo izreći svoje mišljenje, sviđalo se to kome ili ne, pa stoga i ja iznosim svoje.
tambora
22.1.2013. 19:47
Neki su se lokalni vrhovnici , prije 4-5 godine, u pol bijela dana u restoranu Dvorac hvalili kako će kupit zemljište po kojem treba ići cesta od neukih seljaka.............
nadakon
22.1.2013. 17:01
Ajd molim vas provjerite tko su vlasnici zemljišta kroz koje treba proći ta brza cesta ha.ha..mislim da je većinu tih zemljišta pokupovalo par ljudi čim se doznalo da će tuda prolaziti ta brza cesta..odmah su njihovi potrčki obilazili vlasnike tih zemljišta i nudili znatno veće iznose nego što je to u tom trenutku vrijedilo..pa naravno prodat će državi po znatno većoj cijeni..tipična hrvatska priča..
mastermind
22.1.2013. 16:39
Nadajmo se...
jerko
22.1.2013. 11:06
Nadajmo se da nije predizborni trik i da ćemo napokon krenuti sa tom cestom!
Zgubidan
22.1.2013. 1:13
A koji dio 4,2 mil. kuna je rezerviran za ovu našu cestu? Opet predizborni štos?


Još iz kategorije SDP