Primorac: U 2023. zaplijenjeno 70 tona duhana i 1100 kilograma droge
Uskoro bi moglo početi punjenje dijela Trakošćanskog jezera
Počeli radovi na gradnji vukovarske obilaznice
Šesnaest hrvatskih LGBTIQ+ organizacija ogradilo se od objave Zagreb Pridea
Bjelovarsko kazalište dobiva profesionalnu predstavu Čaruga
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
Dječja bolnica u Klaićevoj dobila novi MR uređaj, vrijedan gotovo dva milijuna eura

  Politika

Oporba maše optužnicom, Kirin odmahuje Forbesovom listom

  Dragutin Šantoši/Večernji list           14.06.2012.         3625 pogleda
Oporba maše optužnicom, Kirin odmahuje Forbesovom listom

Ni današnja sjednica Gradskog vijeća Virovitice nije prošla bez kritika upućenih bivšem ministru policije i gradonačelniku Ivici Kirinu. Oporba traži ostavku, a HDZ-ova koalicijska vlast još ima dovoljno ruku da takav zahtjev ne usvoji.

- Od 2. listopada 2010. pozivam gradonačelnika Kirina da podnese ostavku jer je postao teret svome gradu. Dosad je njegovu ostavku tražila oporba, a s obzirom na promjene u HDZ-u, uskoro će to tražiti i njegovi partijski prijatelji. Najveća je šteta za gospodarstvo, jer tko će potpisivati ugovore s gradonačelnikom za kojega se ne zna hoće li ga se sutra zateći na funkciji! Svi koji su imali posla sa Sanaderom završili su u Remetincu. Pametan čovjek odlazi kada sam procijeni trenutak, onaj koji to nije, odlazi kada ga netko tjera - kaže Siniša Prpić, vijećnik HSPD-a. Kirin je pred vijećnike izašao mašući podacima s Forbesove liste koji potvrđuju da je Virovitica među prvih 20 gradova koji pokreću Hrvatsku.

- Nisam štetio svome gradu, što pokazuje nalaz Državne revizije o gradskom proračunu. Svoj posao radim pošteno i odgovorno, a onaj tko je to činio neka odgovara pred sudom - kaže Kirin.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

guru
17.6.2012. 9:24
Obilježje Templari-Vitezovi,nazvati Franjevački red je počast,jer iz ničega stvore sve.
Rado če pomoči svakome,najbitnije podrškom,dok kod župnika ne.
Neču u detalje,jer nisam osoba koja vrijeđa,toliko-gurinica.
nicko
16.6.2012. 1:47
jesi ti to upravo pokušao povezati hdzovca sa mudrosti?
pa nemoš ih povezivati na sa pameti i mozgom bokte, kud ćeš s mudrosti
Lynx
15.6.2012. 22:56
A ono Đurđino: O javnoj nabavi nemate pojma... - kakav je to bio bahat i podcjenjivački nastup.
Isto tako i Teskera bi trebao imati više takta, a manje žuči.
Poslije svega, samo se nadam, a potajno i vjerujem, da će Kirin imati toliko mudrosti da kad uvidi da je ovom gradu opterećenje - tada sam odstupiti.
guru
15.6.2012. 21:48
Ajeli Kirinu,treba za uređenje okoliša toliko"RACIIONALNO"potrošiti,gdje Ti je etika,pozovi mene da uredim parkove VT,sa trajnicom niskog rasta,šta danas ima na pretek a tako ljepog.A ne svaku godinu potrošiti ili bolje reči potrpati u svoj đep,ajd misli i na one građane koji kopaju po kontenjerima da prežive, imaj milosti i nahrani gladne budi "MAJKA TEREZIJA"skroman-pošten,gledaj za boljitak ako ne naše djece pa bar za unučad.Nemoj trošiti uzaludno za uređenje oko crkve,pa zar nije dobro,ne ulizuj se crkvi,to je institucija bez nas ljudi prazan objekt,podržavam franjevački red to su brača skromnih i poštenih, potječu iz reda Templara,budi i ti tako,neče te oni poslati u nebo za to se moraš sam pobrinuti.Zato štedi svome gradu,a uštedu daj u pučku kuhinju,jel bojim se kako sve to ide da čemo jednoga dan svi tamo stajati u redu,a tad te pitam tko če za to biti kriv?Ma nitko,dad ti bu mica-maca popapala jezik,il buš remetincu sa ivom se kartao?Bi ja "VAS"sve na goli otok da premečete kamenje sa jedne hrpe na drugu bez rukavica dok nebi krv prokapala kao kod"ISUSA"pa da vidi jeli bi narod rekao bože oprosti im nisu znali šta čine?A vi znate svjesno šta činite,srljate u taj gradski proračun sa takvim iznosima da nam mrak padne pred oči u pola bjela dana!Kako nije bilo ljepo slušati sjednicu Gradskog vječa i uskratiti reč vječniku HSPD-a Siniši Prpić. Na glasnogovornicu imam kritiku,kad kiro govori ne prekida,ali kod pojedinih vječnika uvjek neda do kraja da se osoba izjasni?Nije-guru-gurinica.


Još iz kategorije Politika