Banner
Reformist Čačić: Sramotno dovoditi u vezu zločinačku NDH s Domovinskim ratom
SABA: Raos izjednačio ustašku NDH s današnjom suverenom i demokratskom Hrvatskom
Oboljeli od rijetke bolesti srca i dalje čekaju dostupnost lijeka u Hrvatskoj
Plenković: Svi dijelimo vrijednosti jednakosti i poštivanja manjina
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Jutarnji list: Postroženi uvjeti za gotovinske kredite

  Zanimljivosti

Općina Zdenci kumovala 150 rođenom djetetu

  Radio Orahovica           22.07.2009.         4301 pogleda
Općina Zdenci kumovala 150 rođenom djetetu

ZDENCI - Općina Zdenci unazad šest godina financijski i putem nužnih potrepština, pomaže obitelji sa četiri i više djece na području općine. Tako su danas obišli i darivali dvije obitelji u Slavonskim Barama i Obradovcima. U Obradovcima je financijsku pomoć u iznosu od 7 tisuća kuna te ponešto nužnih potrepština dobila obitelj Đurđević.

Načelnik općine Zdenci Mato Barukčić rekao je kako su Đurđevićevi  3 tisuće kuna dobili zbog četvrtog djeteta u obitelji, a 4 tisuće na osnovi kumstva od strane općine. Načelnik Barukčić uz najbolje želje djeci i roditeljima obećao je i daljnju pomoć ovoj obitelji u skladu mogućnosti općine, a otac Jugoslav sezonac u poljoprivrednom poduzeću i majka Tatjana nezaposlena, vidno ushićeni i puni riječi zahvale načelniku i općini rekli su kako im ova pomoć daje snagu da se još više bore za svoju obitelj.

Obitelj Mihaljević  iz Slavonskih Bara čije je prvo dijete ujedno i 150 dijete na području općine u proteklih 6,5 godina koliko Općina pomaže obiteljima s prinovama, načelnik i zamjenik načelnika Rudolf Hološ  darivali su pelenama i prehrambenim proizvodima i također obećali daljnju pomoć jer kako je zaključio načelnik Barukčić djeca su budućnost svake općine pa tako i zdenačke te ona moraju imati sve uvjete za normalan život i razvoj.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Zanimljivosti