I sindikat visokog obrazovanja traži veće plaće u svom sektoru
Štromar ne isključuje mogućnost prijevremenih izbora, ali vjeruje i u dogovor Vlade i sindikata
Mediji i mentalno zdravlje: Trivijalizacija dovodi do click-baitova na uznemirujuće sadržaje
Sabor: Hrvatska kroz razvojnu pomoć najviše pomagala jugoistočnu Europu i BiH
Sabor: Hrvatska kroz razvojnu pomoć najviše pomagala jugoistočnu Europu i BiH
Sinčić: Hrvatsku očekuje kolaps svih sustava
U osnovnim školama štrajka 89, a u srednjim 85 posto zaposlenih

Općina Mikleuš istupila iz LAG-a Marinianis i pristupila LAG-u Papuk Orahovica


  Županija           radioslatina.hr           03.11.2014.         922 pogleda
Općina Mikleuš istupila iz LAG-a Marinianis i pristupila LAG-u Papuk Orahovica

Na posljednjoj sjednici Općinskog vijeća Mikleuša usvojen je prijedlog izmjena i dopuna procjene ugroženosti stanovništva, materijalnih i kulturnih dobara i okoliša od katastrofa i velikih nesreća za područje općine. Među razlozima izmjena su osnivanje postrojbe Civilne zaštite opće namjene sa 33 člana i povećanje broja članova Stožera zaštite i spašavanja sa 7 na 9 te osnivanje Vatrogasne zajednice općine. U procjenu ugroženosti uvrštena je i procjena koju je izradila INA za svoju benzinsku postaju.

Bespovratne financijske potpore redovitim studentima s područja općine i u sljedećoj akademskoj godini iznosit će 400 kuna mjesečno, a sredstva koja pristižu na ime legalizacije objekata bit će usmjerena u razvoj komunalne infrastrukture.

Općinsko vijeće Mikleuša donijelo je i odluku o istupanju Općine Mikleuš iz LAG-a Marinianis i pristupanju LAG-u Papuk Orahovica. Takva je odluka donesena radi ujednačavanja brojnosti članica tih dviju lokalnih akcijskih grupa, od kojih će svaka nakon ove promjene imati po pet članica.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije ŽupanijaOve mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na: