Banner
Reformist Čačić: Sramotno dovoditi u vezu zločinačku NDH s Domovinskim ratom
SABA: Raos izjednačio ustašku NDH s današnjom suverenom i demokratskom Hrvatskom
Oboljeli od rijetke bolesti srca i dalje čekaju dostupnost lijeka u Hrvatskoj
Plenković: Svi dijelimo vrijednosti jednakosti i poštivanja manjina
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Jutarnji list: Postroženi uvjeti za gotovinske kredite

  Županija

Održana sjednica Koordinacije župana Panonske regije

  vpž           15.07.2009.         1636 pogleda
Održana sjednica Koordinacije župana Panonske regije

U Osijeku je održana Prva koordinacija župana Panonske regije na kojoj su sudjelovali čelni ljudi županija koje tvore Panonsku regiju (Bjelovarsko-bilogorska, Brodsko-posavska, Karlovačka, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Sisačko-moslavačka, Virovitičko-podravska i Vukovarsko-srijemska županija) zamjenici župana te direktori razvojnih agencija iz navedene regije.

Koordinacijskom sastanku je između ostalih, nazočio i državni tajnik u Ministarstvu regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva Branko Mučnjak te ravnatelj Uprave za integrirani razvoj regionalni razvoj pri Ministarstvu regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva Ivo Žinić.

Na sastanku se govorilo o dosadašnjim aktivnostima za pripremu projekata za strukturne projekte gdje je Panonska Hrvatska dala 331 projektni prijedlog (svi projekti su bili veći od 10 milijuna eura) ukupne vrijednosti 7.8 milijardi eura. Koordinacija će se nastaviti u Karlovcu u rujnu kada će župani potpisati deklaraciju o međusobnoj suradnji na projektima Panonske regije.

Na sastanku Panonske regije u Osijeku sudjelovali su zamjenik župana Virovitičko-podravske županije Zvonimir Koić i direktorica Agencije za regionalni razvoj VIDRA-e Virovitičko-podravske županije Sanja Bošnjak.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

tomislav
16.7.2009. 7:19
Šta koordinacija odredi ne može i ne smije niti jedan komitet, zar ne. I tko bi rekao da će kordinacija biti spojena na župane jedanoga dana. Vjerojatno i župnici imaju svoju koordinaciju. A svi samo kopiraju i u nazivima druga jožu.
Feral
15.7.2009. 19:39
Pošto je bilo osam županija , da li su se dogovorili koji će sedam ostati bez posla pošto dolazi ( konačno ) novi preustroj ?


Još iz kategorije Županija