Banner
Prosvjednici protiv protuepidemijskih mjera - Dosta je!
Na Festivalu slobode bačena plastična boca na vozilo hitne pomoći
HLK upozorila: Onemogućavanje pružanja liječničke pomoći je kazneno djelo
Beroš: Poštujem slobodu, no ne mogu podržati neznanstveni pristup Covidu
Milanović: Prosvjed je demokracija; odlazak pred domove umirovljenika je idiokracija
Komora medicinskih sestara osuđuje napad prosvjednika na tim Hitne pomoći
Selak Raspudić: U Saboru ćemo otvoriti raspravu o zakonu o diskonekciji

  SDP

Održana edukacija za vijećnike SDP-a iz Slavonije i Baranje

        22.09.2009.         1316 pogleda
Održana edukacija za vijećnike SDP-a iz Slavonije i Baranje

Prvo veliko savjetovanje za novoizabrane vijećnike pod nazivom „Socijaldemokratska politika u regionalnoj i lokalnoj samoupravi" održano je u Orahovici. Okupilo se više od 60 vijećnika SDP-a iz Slavonije i Baranje. Novoizabrani vijećnici pripremali su se za rad u vijećima i raspravljali o temama s kojima se susreću kao vijećnici u svoji sredinama.

Ovo je prva u nizu edukacija koju je organiziralo sjedište SDPH i sljedeće edukacije se planiraju održati i u drugim gradovima.

 

 

 

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

crna guja
29.9.2009. 18:33
nikad sdp-e neće imati jednog Račana koji je bio iskonska politička veličina koja je odlikovala mudrošću,hrabrošću i odlučnosti.Da ne kažu drugovi da sam ja plava guja ja samo stvari gledam realno iz kuta političkog centra.
cuccurin
25.9.2009. 22:32
guevara..
janez
24.9.2009. 16:34
Kiš , stvarno nemaš živaca.
crna ruka
23.9.2009. 21:40
Što se Vlado odmah ljuti.
marshall
23.9.2009. 19:54
bbb, pa to i jeste bio partijski sastanak! u čemu je problem?
xxll
23.9.2009. 9:41
NEMOJ SE LJUTITI, NISAM JA OVO IZMISLIO??????

Pogledajte kako je drug Darko, a danas ministar Milinović branio partiju i Račana
DARKO MILINOVIĆ, idejni začetnik i autor jednog od najkonzervativnijeg zakona u Europi, Zakona o umjetnoj oplodnji, kojeg danas najviše podržava tek Crkva u Hrvata prije dvadeset godina bio je čvrsto na stazi komunističke revolucije i čini se malo liberalnijih pogleda na svijet.

Drugovi, niste se proslavili
"Ivica Račan je bio u posjetu komunistima u Donjem Lapcu i Gospiću (usput i ja sam iz Gospića, trenutačno na odsluženju vojnog roka), a moje je mišljenje da se komunisti Donjeg Lapca nisu proslavili", počinje svoje pismo mlađahni Milinović, a koje je početkom 1990. godine objavio Večernji list i to u stupcu Reagiranja.
"Sigurno da se mora odati priznanje Ivici Račanu za sve ono što je tamo izdržao, odnosno kako se dostojanstveno mogu slušati i uvrede i diskvalifikacije. Pa, dragi komunisti D. Lapca, jesu li Vama za stanje u Jugoslaviji krivi samo SKS i SKH i da li su samo ta dva SK kriva za fijasko 14, izvanrednog kongresa SKJ. Pa, dragi komunisti D. Lapca, ako tako mislite, bilo bi dobro da što prije istupite, kako Vi kažete, iz SKH jer nam takav ultimativan OK SKH i ne treba", .......

Pitao sam se drugovi, jeste vi doista komunisti?
"Je li se moglo uputiti barem malo kritike na istup S. Miloševića kada ste to već učinili s istupanjem Ivice Račana, a ježim se od diletantskog vođenja sjednice M. Bulatovića", napisao je mlađahni Milinović odapinjujući otrovne strelice komunistima Donjeg Lapca.
"E pa komunisti Donjeg Lapca, poslije Vaših neargumentiranih ocjena i kritika upućenih samo dvama SK, u jednom sam se trenutku zapitao jeste li Vi doista komunisti ili...

xxll
23.9.2009. 9:38
b.b.b
Socijaldemokratska politika u regionalnoj i lokalnoj samoupravi" prije je bilo jednostavnije PARTIJSKI SASTANAK
DOBRO SI B.B.B. NAPISAO PRIJE, SADA SE TO ZOVE SABOR HDZ-A.
B-B-B
23.9.2009. 7:31
Socijaldemokratska politika u regionalnoj i lokalnoj samoupravi" prije je bilo jednostavnije PARTIJSKI SASTANAK.
mastermind
22.9.2009. 20:56
Nadam se da ćemo za slijedeće parlamentarna izbore imati neki "treći blok" o kojem se nedavno pisalo! HDZ i SDP su završena priča, izlizane krpe koje više ništa ne vrijede!
janez
22.9.2009. 15:27
To bi bilo dobro za Kurečića da nauči pričati a za Vuka da ne pravi djecu po Zagrebu (pardon- piše se na njega a jel on napravio otom potom).
ladno pivo
22.9.2009. 13:32
Valjda ćete nešto i naučiti ?


Još iz kategorije SDPVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.