Banner
Sabor u petak o izmjeni Zakona o članarinama u turističkim zajednicama
Demografski plus najveći na Jadranu i sjeveru Hrvatske
Fuchs: Ne razmišlja se o zatvaranju škola i sveučilišta
Umro najstariji stanovnik Irana u dobi od 138 godina
Mogu li prva cjepiva protiv koronavirusa stvoriti imunitet krda? Stručnjaci dvoje
Istraživanje: Do 2050. 4 milijarde ljudi imat će prekomjernu tjelesnu težinu
Krajem listopada ovršeno 247 tisuća potrošača s dugom od 17,4 mlrd kn

  Županija

Odluka o potporama osoba koje ostaju bez prava na smještaj u udomiteljskoj obitelji

        28.02.2009.         1371 pogleda
Odluka o potporama osoba koje ostaju bez prava na smještaj u udomiteljskoj obitelji

Na sjednici Poglavarstva Virovitičko-podravske županije  donesena je Odluka o potporama za stambeno zbrinjavanje osoba koje nakon navršene 18. godine života ostaju bez prava na smještaj u udomiteljskoj obitelji.

Ovom Odlukom utvrđeni su uvjeti i način ostvarivanja prava na novčanu potporu za podmirenje troškova stanovanja osobama koje nakon navršene 18. godine života, odnosno nakon završetka redovitog školovanja ostaju bez prava na smještaj u udomiteljskoj obitelji, a ne mogu pitanje vlastitog stambenog zbrinjavanja riješiti na drugi način. Pravo na potporu imati će: osobe koje imaju prebivalište na području VPŽ; koje su bili korisnici smještaja u udomiteljsku obitelj sukladno rješenju nadležnog centra za socijalnu skrb o smještaju u udomiteljsku obitelj; koje su bez prihoda ili drugih novčanih sredstava u trenutku podnošenja zahtjeva za odobrenjem novčane potpore. Sredstva za novčanu potporu osiguravaju se u Proračunu Virovitičko-podravske županije za 2009. godinu u visini od 90.000,00 kuna, a koristiti će se do utroška cjelokupnog iznosa novčane potpore osigurana za ovu svrhu...

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije ŽupanijaVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.