Banner
Reformist Čačić: Sramotno dovoditi u vezu zločinačku NDH s Domovinskim ratom
SABA: Raos izjednačio ustašku NDH s današnjom suverenom i demokratskom Hrvatskom
Oboljeli od rijetke bolesti srca i dalje čekaju dostupnost lijeka u Hrvatskoj
Plenković: Svi dijelimo vrijednosti jednakosti i poštivanja manjina
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Jutarnji list: Postroženi uvjeti za gotovinske kredite

  Turizam

Odabrani favoriti akcije Zeleni cvijet 2009.

        19.07.2009.         2505 pogleda
Odabrani favoriti akcije Zeleni cvijet 2009.

Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije u suradnji s gradskom turističkim zajednicama izabrao je favorite koji će konkurirati u akciji Hrvatske turističke zajednice Zeleni cvijet 2009. U kategoriji Park u mjestu to je Cvjetni park na Trgu kralja Tomislava u Virovitici, u kategoriji Okućnice privatne kuće najbolja je okućnica obitelji Kožnjak iz Ulice 30. svibnja u virovitičkom prigradskom naselju Milanovac. U kategoriji Benzinska postaja pobijedila je benzinska postaja u Mikleušu. U kategoriji Turistička ponuda ili zanimljivost prvoplasiran je rekreacijsko-edukativni kompleks kupalište na Orahovačkom jezeru i Poučna staza Ružica grad. U kategoriji suvenir najbolje je ocijenjen tradicijski nakit slatinskog kraja, Zavičajnog muzeja u Slatini. Njih će ovih dana obići ocjenjivačko povjerenstvo akcije Zeleni cvijet 2009, Hrvatske turističke zajednice.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

tomislav
22.7.2009. 8:10
Na slici ima puno više cvijeća od nekoliko mačuhica. Kod nas u mentalitetu je gadljivost prema vlastitom proizvodu i i mikro kulturi pa se nazivamo selo malo, provincija itd. To je mentalni a ne stvarni problem. Zato g avar ne bi trebalo već iz načelnih razloga nikoga pljuvati nego odmjereno zboriti ako za to ima razloga.
avar
22.7.2009. 2:38
Cvjetni park....prrprprprrrr.....onih pet maćuhica....pa niste normalni vi koji ste to predložili i organizirali...selo moje malo, ijujuu...kakvi seljoberi....oprostite, ali moram da vas pljujem....sramota je to čime se vi bavite...


Još iz kategorije Turizam