Banner
Uvodi se specijalizacija sudaca za slučajeve nasilja nad ženama
Saborska oporba: Banožić treba vratiti stan i odgovarati
Možemo predlaže usklađivanje mirovina s rastom plaća
Jutarnji list: Nedjeljama 20 posto manje računa nego lani
Večernji list: Rata stambenog kredita ista kao i mjesečni najam
Kampanja Budi mRAK roditelj: Raste broje cijepljenih protiv HPV-a
Situacija s covidom u Hrvatskoj stabilna

  Slavin

Od vina i voćnih rakija do poljomehanizacije

        14.03.2009.         2646 pogleda
Od vina i voćnih rakija do poljomehanizacije

U organizaciji Hrvatske gospodarske komore - Županijske komore Virovitica na zajedničkom izložbenom prostoru međunarodnog sajma Slavin 2009. godine predstavlja se 36 tvrtki i obrta s područja Virovitičko-podravske županije.  Posjetitelji na štandu mogu dobiti informacije i promotivni materijali o gospodarstvu  Virovitičko-podravske županije i Republike Hrvatske i iz prve ruke dobite sve odgovore od poslovnog tajnika HGK-Županijske komore Virovitica, Milana Vanđure i promotivne  materijale  Hrvatske obrtničke komore - Područne komore Virovitica.

«Melisa» iz Suhopolja je predstavila paletu proizvoda od ljeskovog bilja te farmaceutski i kozmetički proizvodi s   posebnom namjenom, Obiteljsko gospodarstvo «Šimanović» iz Čačainaca s delikatesnim kozjim sirevima koje je na štandu kušao i predsjednik Mesić, Zadruga «Valenta» voćne rakije, prirodni sok od jabuke i jabučni ocat, a OPG Pero Marić prirodnim sok od jabuke.

Na štandu su još bili zastupljeni Obiteljsko gospodarstvo «Tadić» iz Čađavice (proizvodnja i prerada povrća i voća),  «Prepelec Botković» (uzgoj stoke), «Kiki» (med, propolis, medena rakija, pletena ambalaža), Konzorcij za projektiranje, građenje i opremanje objekta javnog sektora, „Agroservis proizvodnja" (poljoprivredna mehanizacija), „Asel" (promotivnim matreijalima o proizvodnji instalaciji uređaja i opreme za vođenje procesa  sušenja voća, povrća, duhana i ljekovitog bilja regulaciji mikroklime u plasteničkoj proizvodnji i

i opremi za daljinsko mjerenje, očitavanje i regulaciju sušenja i mikroklime) te paletom svojih vina veće tvrtke «Stari Podrum» iz Slatine, Poljoprivredno poduzeće Orahovica i «Diba» iz Suhopolja. Predstavila se i Grupacija vinogradara i voćara HGK-Županijske komore Virovitica te Udruga vinogradara, podrumara i voćara «Aršanj» i Udruga vinogradara i voćara «Sveti Vinko».

Posebnu pozornost posjetitelja privikao je nagrađivana voćna vina i likeri «Fructus» iz Orahovice i kolač šapa, tvrtke «Šapica» iz Slatine.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Slavin