Banner
U Hrvatskoj 10 slučajeva majmunskih boginja, očekuje se dolazak cjepiva
Hrvatska po stanovniku godišnje baca oko 71 kilogram hrane
Djeci iz Ukrajine darovani bicikli, romobili, role i oprema
Na Makarskom primorju više od 55.000 gostiju
U Međimurju otvoren vidikovac na Mađerkinom bregu s pogledom na četiri države
Njemački predsjednik: Putin vodi rat protiv europskog jedinstva
Neslužbeno: gorivo će pojeftiniti

  Virovitica

Od ponedjeljka u pripravnosti zimska služba

  virovitiac.hr           13.11.2021.         566 pogleda
Od ponedjeljka u pripravnosti zimska služba

Od ponedjeljka, 15. studenog s radom službeno kreće Zimska služba. Od tog datuma pa do 15. travnja primjenjuje se i Odluka o obaveznoj zimskoj opremi na dionicama javnih cesta te su vozači obvezni imati propisanu zimsku opremu. Grad Virovitica je i ove godine pripremio sve što je potrebno za predstojeću zimsku sezonu 2021./2022., a za održavanje nerazvrstanih cesta na području grada u zimskom razdoblju zadužena je tvrtka Ceste d.d. Bjelovar.

Uoči početka rada, za područje Cestarije Virovitica održana je smotra strojeva za zimsko održavanje cesta. Inače, strojevi su u vlasništvu Cesta d.d. Bjelovar i kooperanata.

Smotra je održana u prisustvu policije koja je provjerila ispravnost strojeva i priključaka koji će se koristiti u zimskim uvjetima, a nazočili su joj i gradonačelnik Ivica Kirin, pročelnik Upravnog odjela za komunalne poslove, prostorno uređenje i graditeljstvo Kristijan Sabo, načelnik Postaje prometne policije Virovitica Nikola Kečkiš, predstavnici Županijske uprave za ceste i kooperanata.

"Svi strojevi i priključci su spremni te su pripremljene zalihe soli i agregata, i to oko 350 tona soli i 300 m3 kamenog agregata, a po potrebi će se nabavljati i dodatne količine. Na Cestariji Virovitica na raspolaganju je 20-ak vozila koja sudjeluju u Zimskoj službi i osiguravaju prohodnost cesta", kaže voditelj Cestarije Virovitica Zvonimir Paurić dodavši da Cestarija održava 500-tinjak kilometara državnih, županijskih i lokalnih cesta te nerazvrstanih cesta na području grada Virovitice.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Virovitica