Banner
MORH: Upis u vojnu evidenciju nema obavezu služenja vojnog roka
Influenceri sve traženiji, postaju atraktivno zanimanje
Osječki KBC nabavlja PET/CT uređaj
Piletić: Vlada pomaže umirovljenicima petim paketom mjera
Okrugli stol o umjetnoj inteligenciji - Hrvatska još nema nacionalnu strategiju
Vrhovni sud: Sudska odluka nema značenje kakvo joj pripisuje udruga Franak
Feministička udruga Ženska soba u kampanji za prava žrtava kaznenih djela

  Aktualnosti

Occupy Croatia i Anonymous Croatia i dalje poručuju: Dosta je

        07.03.2013.         1100 pogleda
Occupy Croatia i Anonymous Croatia i dalje poručuju: Dosta je

Zajedno s Anonymous Croatia nastavljamo borbu protiv Zakona o strateškim investicijskim projektima RH i političko-tajkunskih "elita", te pozivamo građane diljem zemlje da u petak 8.3.2013. u 17h, izađu na glavne trgove u svim gradovima, iskažu svoje nezadovoljstvo i poruče DOSTA JE!

Tema javnih dobara i društvene problematike kao da je, glavnim našim medijima "hvala", gurnuta u zapećak javnog fokusa. Stoga je nazočnost ljudi na prosvjedima posebno potrebna. Dio naših kolega pokušali su zaplašiti u Rijeci, prikazati ih javnosti kao neumne huligane. To samo pokazuje značaj glasa, koji zajedno dižemo, to je znak koliko smo u pravu kada branimo od političke i gospodarske mafije same temelje opstojnosti, ne samo društva, nego, 99% pojedinaca i onih, koji dolaze poslije nas. Mi nećemo odustati, mi ne možemo odustati, mi ne smijemo odustati. To nije političko ili ideološko pitanje, to je zaštita prava svakoga od nas.

Mi ćemo i dalje biti na ulicama, mi ćemo i dalje biti tamo, gdje se ne glumi. Ustani i pridruži se obrani javnog dobra, pridruži se obrani temelja opstojnosti svakog pojedinca ove države. Mi ne želimo rušiti vlade, vlade su sporedne, mi rušimo kriminal i nepravdu, ma tko ga provodio. Mi prokazujemo nakaradu sustava, mi smo glas i onih, koji se ne čuju, koje su naši političari, mediji, gospodarska mafija izmakli iz opažanja građanskog društva. Mi razbijamo iluziju kojom je prikrivena podla zamka. 

Pridruži se i obrani javno dobro!
Glasno i jasno poruči DOSTA JE!

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Aktualnosti