Milanović: Ovo nije porezna reforma
Marić: Svaku kritiku porezne reforme treba gledati kao pozitivnu
Pametno: Porezi sve kompliciraniji, a njihovo administriranje sve skuplje
Branko Grčić: Nova porezna reforma je skromna
Zeleni poduprli najavljenu mjeru dodatnog poreza na šećer
Kujundžić: Demokratsko je pravo oporbe tražiti opoziv ministara
Vozači, oprez: U parkiranom automobilu izmjerena temperatura od 74 stupnja

Obrtnička komora u 2015.godini: Unatoč drastočnom smanjenju sredstava rad na unapređenju obrtništva


  Obrtništvo           30.12.2014.         1331 pogleda
Obrtnička komora u 2015.godini: Unatoč drastočnom smanjenju sredstava rad na unapređenju obrtništva

Iako uz drastično smanjena sredstva Hrvatska obrtnička komora - Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije u 2015. godini nastavit će obavljati sve najznačajnije poslove usmjerene k unapređivanju razvojnim mogućnosti županijskog obrtništva - promidžbu, obrazovanje za potrebe obrtnika, stručna i savjetodavna pomoć - posebno onim obrtima koji jačaju domaću proizvodnju i zapošljavanje - rečeno je na sjenici Skupštine Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije. Osim toga i dalje će raditi na zaštiti tradicijskih obrta, zastupati interese svojih članica i članova pred tijelima državne, regionalne i lokalne uprave te razvijati domaće i međunarodne strukovno povezivanje.

Nastavit će se razvoj informatizacije i povezanosti unutar jedinstvenog komorskog sustav i tražiti optimalna rješenja za djelovanje Komore i njezinih Udruženja u uvjetima tržišnog poslovanja. Sukladno provedenim usklađenjima Statuta sa zakonom o obrtu u 2014. godini nastavit će se daljnje usklađivanje ostalih akata s njegovim odredbama, a po potrebi provesti i reorganizaciju u radu.

Obzorom na vrlu tešku gospodarsku situaciju izazvanu recesijom Komora će pojačano pratiti stanje obrtništva i aktivno sudjelovati u izradi i davanju prijedloga za poboljšanje stanja.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije ObrtništvoOve mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na: