Bernardić se nada da sustav neće zakazati i da nema razloga za histeriju
Hrvatska komora dentalne medicine poziva članove da postupaju po uputama za koronavirus
Ministrica socijalne skrbi pridružila se osudama spaljivanja lutke istospolnog para
Vlada osudila paljenje lutaka istospolnog para s djetetom kao fašničkog
Rijeka: Jedan pacijent ima simptome koronavirusa
Prvi oboljeli od koronavirusa ima blaži oblik bolesti
MORH poziva za upis u vojnu evidenciju u 2020. godini

  Obavijesti

Objavljen natječaj za zanimanje policajac

        03.04.2013.         2959 pogleda
Objavljen natječaj za zanimanje policajac

Pozivaju se svi zainteresirani građani, koji su završili četverogodišnju srednju školu, a da na dan 2. rujna 2013. godine, nisu stariji od 28. godina, da se prijave na natječaj za Program policajac/policajka.

 Obavještavamo javnost da je 30. ožujka u dnevnim tiskovinama Večernjeg i Jutarnjeg lista, objavljen natječaj za upis polaznika/ca u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2013./2014. godini, a natječaj je sa danom 2. travnja 2013. godine, objavljen i na web stranicama MUP-a, (www.mup.hr.).

 Ministarstvo unutarnjih poslova planira upis 325 polaznika/polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2013./2014. godini. Program školovanja će započeti 2. rujna 2013. godine, a polaznici/polaznice će se nakon završenog Programa, primati u radni odnos u Ministarstvo unutarnjih poslova (policijske uprave odnosno u ostale ustrojstvene jedinice Ravnateljstva policije) sukladno potrebama službe. 

 Podrobnije obavijesti o uvijetima natječaja, kandidati/kandidatkinje mogu saznati u policijskim postajama, nadležnim službama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, te na web stranici Ministarstva unutarnjih poslova.

Kandidati/kandidatkinje, koji ne budu odabrani za upis u Program neće se o tom obavještavati osobno, a dokumenti priloženi uz prijavu neće se vraćati.

Po okončanom postupku popis odabranih kandidata/kandidatkinja za upis u Program, biti će objavljen na web stranici Ministarstva unutarnjih poslova.

 Prijave na natječaj s potrebnom dokumentacijom podnose se na adresu: 

MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA
Uprava za pravne poslove i ljudske potencijale
Zagreb, Ulica grada Vukovara 33,
s naznakom „za natječaj".

Kandidati/kandidatkinje koji ne podnesu pravovremenu i urednu prijavu, odnosno, koji ne ispunjavaju formalne uvjete iz natječaja, neće se smatrati kandidatom/kandidatkinjom prijavljenim na natječaj.

Rok za podnošenje prijava je od 2. travnja do 17. travnja 2013. godine.               

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije ObavijestiVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.