Banner
Uvodi se specijalizacija sudaca za slučajeve nasilja nad ženama
Saborska oporba: Banožić treba vratiti stan i odgovarati
Možemo predlaže usklađivanje mirovina s rastom plaća
Jutarnji list: Nedjeljama 20 posto manje računa nego lani
Večernji list: Rata stambenog kredita ista kao i mjesečni najam
Kampanja Budi mRAK roditelj: Raste broje cijepljenih protiv HPV-a
Situacija s covidom u Hrvatskoj stabilna

  Prosinac u grad

Objavljen Javni poziv za prikupljanje ponuda za zakup drvenih turističkih kućica za vrijeme manifestacije Prosinac u gradu

  tz-virovitica.hr           09.11.2018.         2344 pogleda
Objavljen Javni poziv za prikupljanje ponuda za zakup drvenih turističkih kućica za vrijeme manifestacije Prosinac u gradu

Turistička zajednica grada Virovitice objavila je Javni poziv za prikupljanje ponuda za zakup drvenih turističkih kućica. Poziv se odnosi na davanje u zakup tri drvene turističke kućice ukupne površine 6 m2 po kućici, koje se nalaze u dvorištu Palače Pejačević na Trgu kralja Zvonimira 1 u Virovitici.

Kućice se daju u zakup na period od jednog mjeseca (1. prosinca – 31. prosinca 2018. godine) za prigodnu prodaju u vrijeme održavanja manifestacije „Prosinac u gradu“.

Pravo natjecanja imaju pravne i fizičke osobe koje ispunjavaju zakonom propisane uvjete za obavljanje trgovačke ili ugostiteljske djelatnosti, obrtnici, udruge, obiteljska-poljoprivredna gospodarstva te domaća radinost.

Početni iznos zakupnine za kućicu iznosi 300 kuna. Priključak struje je osiguran.
Ponuda za zakup kućice mora biti predana na obrascu Prijavnice sa svim popunjenim podacima i ponuđenom zakupninom (Prijavnicu možete skinuti ovdje ili ju podignuti u Turističkom uredu svakim radnim danom od 7-15 sati) te obvezno sadržavati:

dokaz o registraciji: pravna osoba – izvadak iz sudskog registra, obrtnici – izvadak iz obrtnog registra ili rješenje o upisu u obrtni registar, udruge – rješenje Državne uprave, obiteljska – poljoprivredna gospodarstva – rješenje o upisu u upisnik obiteljskih gospodarstava, domaća radinost – rješenje o upisu domaće radinosti, potvrdu Službe za financije Grada Virovitice o nepostojanju dugovanja prema Gradu Virovitici te priložene fotografije proizvoda ponuditelja.

Ponuditelj čija ponuda ispunjava sve uvjete ovog Javnog poziva i koji ponudi najveću cijenu dobiva pravo na zakup kućice. U slučaju ako dva ili više ponuditelja ponude isti iznos zakupnine, odabrat će se ponuda koja je zaprimljena ranije. Ponuditelj može zakupiti samo jednu kućicu. O rasporedu lokacija će odlučiti Povjerenstvo za prikupljanje ponuda temeljem javnog poziva.

Ponude se podnose neposredno ili preporučeno poštom na adresu: Turistička zajednica grada Virovitice, Trg kralja Zvonimira 1, s naznakom «Za javni poziv – zakup turističke kućice–NE OTVARATI«. Razmatrat će se samo ponude pristigle zaključno do ponedjeljka, 19. studenog do 12 sati.

Povjerenstvo za prikupljanje ponuda temeljem javnog poziva izvršit će javno otvaranje ponuda istog dana u 12:15 sati u prostorijama Turističke zajednice grada Virovitice te će izabrani Ponuditelji biti obaviješteni telefonski o rezultatima javnog poziva u do 15 sati. Sljedeći radni dan, u utorak, 20. studenog pozivaju se na sklapanje Ugovora o zakupu. U slučaju da izabrani ponuditelj ne potpiše Ugovor o zakupu najkasnije do srijede, 21. studenog, smatrat će se da je odustao od zakupa te će se kućica ponuditi sljedećem najpovoljnijem ponuditelju.

Zakupac je dužan izvršiti plaćanje mjesečnog zakupa odmah po potpisu Ugovora o zakupu, a najkasnije do srijede, 21. studenog. Isto tako, dužan je kućicu osloboditi od osoba i stvari nakon proteka vremena zakupa, a najkasnije do 3. siječnja 2019. godine.

Zakupci su dužni obavljanje djelatnosti na lokacijama iz ovog javnog poziva uskladiti sa svim relevantnim zakonskim propisima i podzakonskim aktima Republike Hrvatske koji se odnose na iste, te u tu svrhu o svom trošku ishoditi sve eventualne dozvole i odobrenja nadležnih tijela. Za nepoštivanje zakonskih propisa i podzakonskih akata od strane Zakupnika, Turistička zajednica grada Virovitice ne snosi nikakvu odgovornost.

Sve informacije mogu se dobiti na telefon 033/721-241.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Prosinac u grad