Banner
Milošević: Milanović iznevjerio povjerenje birača
Banožić: Ne impresionira me glumatanje fakina sa zagrebačkih ulica
Plenković pozvao OLAF i DORH da stanu pred mikrofone ako imaju nešto
Plenković pozvao Raspudića na covid-odjel i nazvao ga besramnim licemjerom
Raspudić: Pozivam premijera na sučeljavanje, a ne paradiranje kroz bolnice
Quo vadis, Aida? proglašen najboljim europskim filmom
Studentima od 1. siječnja minimalna satnica 29,30 kuna

  Slatina

Obitelj Vidović u Slatini napravila snjegovića većeg od kuće

  D. Šantoši/Večernji list           19.02.2012.         4828 pogleda
Obitelj Vidović u Slatini napravila snjegovića većeg od kuće

Lijep i sunčan dan jučer us Slatinčani iskoristili za izlet do zaleđene akumulacije 'Javorica' gdje su Turistička zajednica grada Slatine, Društvo Naša djeca i Foto-video klub Slatina organizirali izradu snjegovića i raznih skulptura od snijega.  U višesatnom veselom druženju najviše su uživali mališani koji su se na obližnjoj padini sanjkali i skijali, a potom su, osvježeni toplim čajem, pokazali svoje umjetničke sposobnosti.  Četverogodišnji Luka i njegov tata izradili su od snijega pravog nilskog konja kojega je mališan potom i zajahao, članovi slatinskog Biciklističkog kluba od snijega su izradili bicikl, a na brani umjetnog jezera roditelji i njihovi mališani satima su izrađivali snjegoviće svih veličina. Snježnih radosti bilo je i u gradu gdje su od obilnog snijega građani gradili kule, a jednog od najviših slatinskih snjegovića izradila je danas obitelj Vidović u ulici Kreminac. Snjegović je s metlom bio viši od kuće. Zbog temperature zraka koja se danas u Slatini popela na više od 5 stupnjeva Celzijusevih do sutra će od snjegovića i snježnih skulptura ostati samo hrpice snijega. 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

slavujj
19.2.2012. 12:15
@100noga, potpuno ste u pravu!
To nije ništa iznenađujuće od potpisanog novinara imao je on puno većih bisera, poglavito kad je pisao o radnicima Gaj-a, njemu je stalo do njihove sudbine kao i do sudbine ovog snjegovića.
100noga
19.2.2012. 12:06
Ako je to taj snjegović veći od kuće....? Volio bi vidjeti i tu kuću koja je manja od njega... hahahahahahaha Koliko vidim visok je oko 4m a fotograf se baš i nije uspio u svojoj nakani.. ha ha ha ...


Još iz kategorije Slatina