Primorac: U 2023. zaplijenjeno 70 tona duhana i 1100 kilograma droge
Uskoro bi moglo početi punjenje dijela Trakošćanskog jezera
Počeli radovi na gradnji vukovarske obilaznice
Šesnaest hrvatskih LGBTIQ+ organizacija ogradilo se od objave Zagreb Pridea
Bjelovarsko kazalište dobiva profesionalnu predstavu Čaruga
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
Dječja bolnica u Klaićevoj dobila novi MR uređaj, vrijedan gotovo dva milijuna eura

  Dossier Babić

O Babićevom uhićenju: Ostojić doznao iz medija, Linić se ne bavi doktorima

        30.01.2014.         3854 pogleda
O Babićevom uhićenju: Ostojić doznao iz medija, Linić se ne bavi doktorima

Predsjednik Hrvatske udruge radničkih sindikata Ozren Matijašević, u čiju je središnjicu učlanjen Babićev Hrvatski liječnički sindikat, sumnja da je današnja policijska akcija vezana uz Babićevo sindikalno djelovanje.

"Ne mogu se oteti dojmu da je rigidno postupanje policije prema Babiću vezano za djelovanje Hrvatskog liječničkog sindikata, s ciljem da se dodatno oteža sindikalno djelovanje u Hrvatskoj", izjavio je Matijašević Hini.

Ako se sumnja da je Babić lažirao invalidnost, nije bilo potrebno njegovo privođenje i pretres stana. Policija je mogla postupiti i na drukčiji način, pogotovo jer nije provodila takve akcije ni u slučajevima gospodarskog kriminala u kojima je počinjena znatno veća šteta od navodnog lažnog invaliditeta, ustvrdio je Matijašević.

Novinari su za komentar uhićenja na današnjoj konferenciji za novinare o rebalansu proračuna pitali i ministra financija Slavka Linića.

'Ne bavim se doktorima. Samo treba staviti do znanja, kako je moguće da dodaci donesu toliko veća primanja da imate veću plaću od predsjednika Vlade i države? Treba vidjeti gdje je propust u tim platnim evidencijama. Svi smo na plaći državnog proračuna i moramo imati ujednačene kriterije i u tom je dijelu nemoguća takva razlika. Ne moguće je održavati sustav koji ima tolike razlike', rekao je Linić, kojega je citirao Dnevnik.hr .

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

fitilj
1.2.2014. 12:48
Ljubo, čemu galama? U čemu je problem? U istini? U tomu što uvijek iznova započinješ sa svojim ad hominem naradima? Sam si si kriv što u svojim napadima jala, zloće i bjesnila neznaš stati na loptu i zaboravljaš na onu; tko kako sije tako i žanje, a ti Ljubo uporno siješ vjetar, a onda se čudiš i prijetiš kada žanješ oluju!
Ljubo R. Weiss
1.2.2014. 11:35
@FITILJ
NIŠTA TI NIJE SVETO, NI NEČIJI RELIGIOZNI BLAGDAN,NI PRIVATNI ŽIVOT, NIŠTA!
ŽENA, POTOMSTVO, OBITELJ? NIŠTA!
DALJE: NO COMMENT!
OSIM, ZNAM STATI NA LOPTU, A KAKO - MOJA JE SADA BRIGA, KAO I TIJELA PRAVNE DRŽAVE!
Ugodne dane i noći ti želim!fitilj
1.2.2014. 9:39
O optužbama protiv Babića nacional je pisao prije više od 10 godina. Pitam se što je po tom slučaju radila policija, DORH i svi oni koji se danas javljaju? Nije li to dokaz da je netko štitio Babića, jer ga je kao vođu sindikata s tim teretom lagano ucijeniti.
www.nacional.hr/clanak/10857/babic-je-lazni-ratni-invalid

Bilo kako da je ovo je samo još jedan dokaz da je Mladen Bajić krivokletnik i odani sluga političke oligarhije, što naš narod kaže "čovjek za sva vremena"

PS:Ljubo Ruben Weiss prema glupacima i luđacima treba pokazati razboritost i s njima ne razgovarati. S tim prije što tvoji komentari najbolje govore o tebi. Tvoji komentari govore o tvom jalu, bolesnoj mašti i mržnji koja ti je razorila pamet i dušu. Ostavila te bez žene, potomstva i obitelji. Ne samo u Virovitici, već i svim internetskim portalima na kojima se pojaviš znaju da si svojom zloćom i neuračunljivim ponašanjem izolirao si sam sebe. Svi zaju da si jalni, uobraženi i nepredvidivi čudak koji je svojim ponašanjem popljuvao dugogodišnje prijateljstvo, a kao što cijela Virovitica zna, i internetski portali dokazuju ni rođenog brata nisi poštedio.
Zato mi Ljubo reci kako ti mogu pomoći. Poznato je da sve ima granica samo je tvoja glupost bezgranična. To dokazuješ svakim novim upisom, ali što je tu je. Vjeruj mi Ljubo da imam razumijevanja za tebe. Jadan si, bijedan umom i karakterom, osamljen i napušten. Bez obitelji, potomstva i prijatelja. Dane provodiš spavajući, a noći pljuvanjem po internetskim portalima. Nisi ti Ljubo kriv što su te jal i mržnja pretvorili u psihopata, a psihopat koji se ne lijeći ne može ni ozdraviti, pa tako i tvoja jalna psihopatska persona iz te kože na može. Razumijem Ljubo tvoje jade koji su ti razorili mozak i od tebe napravili jalnu, prgavu i zločestu personu. Ali i najveći kreten zna kada treba stati na loptu. Znaš li to i ti Ljubo!
Ljubo R. Weiss
31.1.2014. 22:40
Ovo o tabletama ne mislim na tebe, "sloboda govora" već na "fitiljka", ha, ha... Dakle, "fitiljko" ne pišaj u krevet, smrdi od Slatine (Kozica) do Virovitice...A sranja si već toliko napravio, da ne bi bilo zgorega nabaviti i pelene, he, he,,,
Ljubo R. Weiss
31.1.2014. 22:36
@slobodagovora
Zar bi ti odšutio da te netko nazve PSIHOPATOM?? Odšutjet ću to zbog mira u kući, ali uz samo koju napomenu: već najmanje četiri godine taj "pik zibner" nasrće na moju personu, zadirući i u privatni život! Sada čekam da otkrije sve moje ljubavnice, od Beča na ovamo!I još nešto - kada su se neki 1991. počeli vraćati iz emigracije, pitomi su morali iz Hrvatske! I ti koji su se vratili, kao domoljubi, što su nam napravili?? Ovi iz Njemačke, Kanade, Australije...? Kaos i bijedu...I sad će dr. Babića braniti Hebrang, i samo njemu slični...I pitam se, kako je pacijentima virovitičke bolnice?? Baca se ljaga na sve one liječnike i sestre, na svo osoblje koje trpi zbog škandala koji se vrte kao na tekućoj traci! Evo što je nama fitiljkova borba dala... Za fitiljka ne DOKTOR SIGMUND FREUD, već NOBELOVAC... ha, ha! I ne zaboravi tablete, u ladici su ti od noćnog ormarića! I ne pišaj u krevet... he, he.. NEMA VIŠE, POČEO JE ŠABAT!
fitilj
31.1.2014. 21:11
@slobodagovora umolavam te da budeš realan i objektivan u svojim kritikama. Fer pleja radi bilo bi lijepo i pošteno da objektivno sagledaš tko svojim ad hominem komentarima počinje s vrijeđanjem, spamanjem rasprave i kako kažeš zagađivanjem ovog portala. Molim te budi realan i objektivan u svojim kritikama i pogledaj moje komentare prije nego što se je pojavio Ljubo sa svojim osobnim napadom na mene. Nije mi jasno s kojim mi pravom osporavaš pravo da se baranim od napada tog psihpate.

Inače informacije rade tu individuu koja mi se opetovano ad hominem napadima lijepi na moje komentare nikada osobno nisam niti vidio niti je upoznao, iako me je godinama opsjedala molbama da se sastanemo.

Svi su moji komentari bili isključivo vezani za temu rasprave, a tada se je pojavila ta individua koja me je bez ikakvog povoda počela prozivati u svojim komentarima i tako pokrenula ad hominem raspavu.

Zar sam kao hrvatski branitelj trebao mirno otrpjeti napade jedne bolesne frustrirane budale i ratne pobjegulje koja me osobno vrijeđa i trpa u koš s lopovima, lažnjacima i kojekakvim profiterima. Sigurno da ne jer Ljubo Ruben Weiss je jalna budala i mrzitelj svega što je hrvatsko, a pogotovo mrzitelj nas hrvatskih branitelja koji nismo bježali, već slomili kičmu agresoru i njegovoj neprežaljenoj Srboslaviji.
slavujj
31.1.2014. 21:11
Ma kakva udba i te gluposti,čovjeka za nešto okrivljuju i valjda će se dokazati dali je ili nije kriv.

Pa naprosto je nemoguće na sve javno iznesene optužbe ne reagirati,postupak se jednostavno mora provesti da bi mu se nešto dokazalo ili da bi se čovjeka oslobodilo ako mu se ne dokaže ništa od navedenog.
Pa zašto bi on slušao da ga netko svakodnevno pljuje ako nije ništa kriv,pa valjda i to nekakva korist od postupka?
slobodagovora
31.1.2014. 20:35
Najiskrenije molim uredništvo portala da nas oslobodi ovakovih komentara ovog "dvojca",koji iz dana u dan svojim međusobnim uvredama zagađuju ovaj portal.

Očigledno je da se njih dvojica poznaju osobno,pa im preporučujem da se negdje nađu i riješe svoje probleme ,bez toga da vode nekakav svoj privatni rat na ovom portalu i uništavaju svaku normalnu komunikaciju i raspravu bilo koje teme.

Oslobodite ovaj portal za one koji žele i hoće slobodno iznositi svoje stavove ,bez da se nekoga vrijeđa na ovakav primitivan način.
fitilj
31.1.2014. 20:02
Ljubo ti si školski primjer da totalne budale, kao što si ti cijelog života ostaju uvijek budala. Ti si Ljubo najbolji dokaz da se budalu ne treba zvati. Ona se sama javi. Mota se oko nogu kao i svaki jalušni gubitnik. Pjeni se i napada kao bijesna lisica, traži pozornost i ne vidi da da svakim novim upisom pravi još veću budalu od sebe.

Izvinjavam se majmunima što sam ih usporedio s psihičkim bolesnikom Ljubom Ruben Weissom, osobom koja se je lažno predstavljala da je doktor! To dovoljno govori o toj spodobi i nebi više gubio vremena na tu individuu, koji svu frustraciju svog promašenog života istresa po internetskim portalima.

Baj, baj Ljubo, i čuvaj dobro čuvaj onu potvrdu da si pametan!
Ljubo R. Weiss
31.1.2014. 18:22
Što je više objeda i laži, Ljubo nam je miliji i draži! Eh, pajdo, da je pravne države pa da malo zaviri u tvoje papire!!!??? NE LAJE PAS ZBOG SELA, NEGO ZBOG SEBE, rekli bi mi, pravi, Slavonci!
SAMO TEŠKI IDIOT MOŽE SE BAVITI PRIVATNIM ŽIVOTOM ČOVJEKA! I to na lažljiv način! To su tek UDBAŠKE METODE...UDBA, GESTAPO, NKVD pokušavali su uništiti ljude baš šireći NEPREKIDNO LAŽI o pojedinim detaljima iz privatna života. Danas se to smatra NAJBEZOBZIRNIJIM NASRTAJEM NA PSIHIČKI INTEGRITET ČOVJEKA, DNO DNA POLITIKE! I ponavljati do besvijesti GNJUSNE LAŽI (moj brat, majka)!! Samo da te tužim za laž DA ME NI VLASTITA MAJKA NE ŽELI VIDJETI, zvecnule bi tisuće kuna odđštete za laž, objedu, klevetu... Ali, ne treba mi tvoj smrdljivi novac, novac i imetak do kojeg si došao, možda, na "babićevski" način! LJUBO MAJMUNČINA JEDNA BLESAVA??? Ni cipele ti ne bi dao da mi očistiš, toliko si kvaran! I majmuni su inteligentne životinje, sigurno inteligentnije od tebe. Ako nisu inteligentnije, ali sigurno nisu HODAJUĆE ZLO SLATINSKO!
BUDALESINA JEDNA BLESAVA?? Ispravno je napisati "BUDALETINA"!
Ponavljam ti, NITI JE 1941., NITI 1991.! U kućicu!
fitilj
31.1.2014. 8:56
Sjećam se onog spektakularnog uhićenje članova "zločinačke organizacije" koji se pretvorio u tresla se brda rodio se miš. Imali smo stotine drugih slučajeva u kojima nije bilo spektakularnih uhićenja. Evo i Linićev pajdo je unatoč svim sumnjama i optužbama prošao lišo, bar što se uhićenja i privođenja tiče. Sada se šuška da će ga gotovo mjesec dana nakon izbijanja afere Zoki smjeniti. Ne mogu se otetu dojmu da mu je netko iz "neovisnog" povjerenstva za sukob interesa dao mig da to učini prije nego li povjerenstvo to zatraži. Imali smo slučajeva u kojoj su uhićenici bili opruživani za višemilijunske štete, a onda su dobili kaznu gulenja krumpira. Nisu ih čak ni uhitili i privodili. Razlika je možda u tomu da nisu bili prijetnja vladi i njenom ministru zdravlja. Budemo vidjeli

Ljubo majmunčino jedna blesava lijepo sam te upozorio da me se okaneš. Bavi se spletkarenjem i objedama na račun vlastitog brata. Budalesino jedna nakaradna zar ti nije dosta što čerečiš vlastitog brata koji se zbog bolesti ne može braniti. Zar ti nije dosta što te zbog tvog ponašanja ni vlastita majka ne želi vidjeti.
Ljubo R. Weiss
30.1.2014. 23:52
Uh, kako je Nikica Gabrić SREZAO, zapravo teretio dr. Babića u Dnevniku 3, HRT-a! Ako se dokaže istinitim ovo što je dr. Nikica Gabrić govorio dr. Babić će se dobro uznojiti i uvjeriti i javnost i sudove u suprotno! Jedino da mu "fitiljko" bude svjedok obrane, he, he...Nakon toga, ako Bog da,popit će štogod žestoko u gostionici KOD LAŽNOG SVJEDOKA... Pitati nekoga otkuda mu 35 000 kuna mjesečno i ne baš mala imovina, je već odmah UDBAŠKA METODA??? Ima jedna latinska - sličan se sličnom raduje ili sličan sličnog podupire! Kako kaže "sloboda govora" "osobno ne vjerujem da je on "najpametniji i najsposobniji" virovitički liječnik!
slobodagovora
30.1.2014. 20:33
Po mom mišljenju u ovom slučaju dr.Babića ipak se ne radi "samo" o sumnji o lažnoj invalidnosti,vjerojatno se radi i nečemu "težem".
Pa već su odavno mnogi navodili sumnju i nesrazmjer u stjecanju imovine i visini prihoda.
U Virovitici je puno poštenih i vrijednih liječnika i ljekarnika a mnogi rade u privatnoj praksi,ali po stjecanju nekretnina teško da mu je itko ravan.
Ja osobno ne vjerujem da je on najpametniji i najsposobniji?
Ako mu se dokažu sumnje o lažnoj invalidnosti onda bi to bio tipičan primjer "hrvatomrsca",kojemu ništa nije sveto.

Malo me čudi ova pojava da se odmah spominje nekakva "udba",po mom mišljenju to je glupost.

Pa ne može meni ili nekom drugome nitko "natovariti" bilo što s čime nemaš vezu,ipak su ovo neka druga vremena,ne idealna ali ipak drugačija.
freeman
30.1.2014. 18:30
blago vama svima sa udbom....... prije par tjedana amerika je uhitila preko stotinu policajaca i vatrogasaca koji su stekli mirovinu temeljem lažnih dijagnoza PTSP, a nakon s.ranja od 11.rujna, šta NE uhititi, bez razmišljanja............ koje udbine metode....
fitilj
30.1.2014. 18:03
Ljubo R. Weiss tvoje su majmunarije poznate i nebi ulazio u njihovo pojašnjavanje. Poznata je i tvoj mržnje prema hrvatskim braniteljima. A poznato je da u laktašenju ne prezaš ni od toga da vlastitoa brata optužiš za netrensparentno trošenje novaca zajednice kojoj godinama ne plaćaš članarinu ali se osjećaš dovoljno moralnim da postavljaš pitanje o trošenju novca kojeg nisi godinama uplaćivao.

Stoga te lijepo molim da svoje komentare iznosiš kako ti je volja, ali da ne ulaziš u ad hominem narade jer govno kao što si ti dovoljno smrdi već samom pojavom na portalu. Nema potrebe da se kačiš tamo gdje ćeš naletjeti na protivnika kojem nisi dorastao. Bavi se tvojim židovstvom, tvojim promašenim životom i opsesijama koje muće sve hrvatomrzce, ali o mene se ne kači. A što se udbaških metoda tiče pa bar ti javno priznaješ tvoje denucijantske opsesivne navike prijavljivanja i cinkanja tvojih kritičara i nema potrebe da se čudiš metodama koje ti leže u krvi.

Prema tomu Ljubo R. Weiss ne potiči ad hominem rasprave jer kao osoba koja se je lažno predstavljala kao diktor si zadnji koj ima pravo govoriti o lažnjacima.
Ljubo R. Weiss
30.1.2014. 17:39
Tko o čemu, fitiljko o udbaškim metodama!?? Ne sudimo na brzinu, trebaju nam ipak dodatne informacije! Jer, po prvim informacijama nije samo u pitanju lažna invalidnost! Istina, tajming uhićenja nije promišljen, i to bi se Milanoviću i Ostojiću moglo obiti o glavu...Jer, sumnje postoje već duže vrijeme a koliko se sjećam upravo je na jednom od virovitičkih portala, moža baš na ovom, objavljeno kolika enormna ukupna primanja ima dr. Babić! Ili, fitiljka brine da se provjera invalidnosti ne proširi na mnoge branitelje...i ne počne detaljno provjeravati njihov status!? Pa ne može me nitko uvjeriti da je bilo čak 500 000 hrvatskih branitelja...?! Da ih je bilo toliko, stigli bi u tjedan dana do - Beograda!
fitilj
30.1.2014. 16:00
Slažem se sa indexsovim zaključkom:"Ako se sumnja da je Babić lažirao invalidnost, nije bilo potrebno njegovo privođenje i pretres stana. Policija je mogla postupiti i na drukčiji način, pogotovo jer nije provodila takve akcije ni u slučajevima gospodarskog kriminala u kojima je počinjena znatno veća šteta od navodnog lažnog invaliditeta, ustvrdio je Matijašević."
www.index.hr/vijesti/clanak/uhicen-ivica-babic-predsjednik-lijecnickog-sindikata/724703.aspx

Ove udbaške metode samo dokazuju da je Državno odvjetništvo nalog za svoje postupanje dobili iz vrha vlasti.

Dokaz da se institucije pravne države zlorabe za dnevno političke potrebe vlasti!


Još iz kategorije Dossier Babić