Banner
Izložba posvećena Milku Kelemenu u Etnografskom muzeju
DHMZ: Pretežno oblačno s kišom, lokalno obilnom
Plenković o zelenim putovnicama: Mislim da bi sve moglo biti gotovo do ljeta
U utorak i srijedu zatvoren željeznički prijelaz u Ulici Svetog Jurja u Podgorju
Milanović: Zlata Đurđević je moja kandidatkinja za Vrhovni sud
UIO: Žene u Hrvatskoj još uvijek ostaju bez posla zbog trudnoće
Jutarnji list: Beroš zarađuje kao vještak, ali ne stigne na sud

  Virovitica

Nova slika Milanovca - uskoro pješačke i biciklističke staze, parkirna mjesta ....

  Virovitica.hr           30.01.2018.         989 pogleda
Nova slika Milanovca - uskoro pješačke i biciklističke staze, parkirna mjesta ....

Upravni odjel za komunalne poslove, prostorno uređenje i graditeljstvo Grada Virovitice izdao je građevinsku dozvolu za Rekonstrukciju nerazvrstanih cesta naselja Milanovac – Ulica 30. svibnja i Vinogradski put. Zahvat obuhvaća izgradnju pješačkih i biciklističkih staza, rekonstrukciju parkirališta, sanaciju oštećenja asfaltnog zastora kolnika te izvedbu oborinske kanalizacije.

Kolnici su u tim ulicama oštećeni, pješačke staze uglavnom isu izrađene ili su u jako lošem stanju i neadekvatne širine, osim na zapadnom dijelu Ulice 30. svibnja od raskrižja s Ulicom Zbora narodne garde do župne crkve, gdje je nedavno izvedena nova pješačka staza.

Rekonstrukcija Ulice 30. svibnja (od raskrižja s Ul. Sv. Trojstva – Ul. Sv. Križa – Ul. Zbora narodne nagrde do Mjesnog doma Milanovac) odnosi se na nove pješačke staze i biciklističke staze, dok će se na dionici od mjesnog doma do IV. odvojka rekonstruirati postojeće parkiralište za osobna vozila te izgraditi nova pješačka staza. Ispred Mjesnog doma uredit će se kompletno parkiralište s novim parkirnim mjestom, dok će u ulici Vinogradski put biti uređena nova pješačka staza.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije ViroviticaVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.