Primorac: U 2023. zaplijenjeno 70 tona duhana i 1100 kilograma droge
Uskoro bi moglo početi punjenje dijela Trakošćanskog jezera
Počeli radovi na gradnji vukovarske obilaznice
Šesnaest hrvatskih LGBTIQ+ organizacija ogradilo se od objave Zagreb Pridea
Bjelovarsko kazalište dobiva profesionalnu predstavu Čaruga
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
Dječja bolnica u Klaićevoj dobila novi MR uređaj, vrijedan gotovo dva milijuna eura

  Slatina

Nova regulacija prometa u Slatini

  Slatina.hr           15.04.2013.         1706 pogleda
Nova regulacija prometa u Slatini

Na temelju pribavljene suglasnosti Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture, Policijske uprave Virovitičko-podravske, Hrvatskih cesta i Županijske uprave za ceste virovitičko -podravske, Gradsko vijeće Grada  Slatine, na sjednici održanoj 3. travnja 2013. Godine, donijelo je  Izmjene i dopune Odluke o uređenju cestovnog prometa na području Grada Slatine (Službeni glasnik, broj  3/2013.). Ova Odluka  stupila je na snagu 11. travnja ove godine. Nakon nabave i postave potrebnih prometnih znakova, te od 16. travnja 2013. godine, vrijedi na terenu zabrana prometa teretnih vozila ukupne mase preko 7,5 tona na državnim i županijskim cestama u sljedećim ulicama u Slatini:

- u Ulici braće Radić, od raskrižja s Ulicom lipom do Trga sv. Josipa

- preko Trga sv. Josipa i kroz Ulicu Vladimira Nazora, do raskrižja s Kolodvorskom  ulicom (do raskrižje prije pruge), kao i

- od Trga sv. Josipa do raskrižja Ulice kralja Zvonimira i Ulice Nikole Šubića Zrinskog. 

Teretna vozila mase preko 7,5 tona, kojima je zabranjen promet u središnjem dijelu grada Slatine, usmjeravaju se na sljedeće pravce:

- iz pravca naselja Voćina promet će se u gradu Slatini odvijati državnom cestom D69 kroz Ulicu Lipa na zapad Ulicom braće Radić (ŽC 4296), zatim Ulicom Matije Gupca (ŽC 4025) u pravcu obilaznice grada Slatine (D2), ili ravno Ulicom braće Radić (ŽC4296) u pravcu naselja Sladojevci, i obrnuto.

- iz pravca naselja Kozica, s obilaznice grada Slatine (D2), promet će se odvijati Ulicom kralja Zvonimira (ŽC4296) do raskrižja s Ulicom Nikole Šubića Zrinskog, zatim Ulicom N. Š. Zrinskog do raskrižja s Kolodvorskom, odakle promet može ići u dva smjera: ili ravno Ulicom N. Š. Zrinskog do obilaznice (D2) ili Kolodvorskom na Ulicu Vladimira Nazora i sjeverno prema obilaznici (D2), i obrnuto.

Pozivamo sve sudionike u prometu da obrate pozornost na ovu novinu u regulaciji prometana području grada Slatine.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Slatina