Plenković: Grbin kapitulirao, Milanović krši Ustav, Most politička sitnež
Udruga osoba s amputacijom poziva na uvođenje novog standarda proteza i kolica
Bulj: Koruptivnoj hobotnici i Plenkovićevoj vladi uskoro će doći kraj
HZJZ: Pojava hripavca u EU zemljama ne može se dovoditi u vezu s našom situacijom
Možemo: Zabranit ćemo prodaju dugova i uvesti zastaru za dugove do 3 prosječne plaće
WHO: Virus hepatitisa dnevno ubije 3500 ljudi
Zemlja ruši globalne toplinske rekorde deseti mjesec zaredom

  Prosvjeta

Nikolina Šelember iz Podgorja, tisućiti upisani student u Visokoj školi u Vitovitici

        20.07.2012.         3774 pogleda
Nikolina Šelember iz Podgorja, tisućiti upisani student u Visokoj školi u Vitovitici

Na ovogodišnjem ljetnom upisnom roku upisan je tisućiti student Visoke škole, točnije rečeno studentica. Riječ je o Nikolini Šelember (19) iz Podgorja, prigradskog naselja Virovitice. Nikolina je završila Strukovnu školu u Virovitici, smjer turističko-hotelijerski komercijalist, a svoje daljnje školovanje nastavit će na Visokoj školi u Virovitici na studiju Menadžmenta, smjer Menadžment ruralnog turizma. Nikolina ističe da je odabir smjera Menadžmenta ruralnog turizma bio najbolji izbor iz više razloga, a među najvažnijim ističe činjenicu što joj je omogućeno studiranje u mjestu stanovanja, što uvelike olakšava troškove samog studiranja. Visoka škola prigodno je darivala Nikolinu kompletom udžbenika tiskanih u nakladi Visoke škole.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

Fabijan
25.7.2012. 13:36
pazi molim te ovog sa potpisom "el gato negro". napada miška a sam je frustriran kada je na ovom pročitalu pročitao vijest da su skupljači bakra kolekcionari a ne kako on veli cigani... šta si ti neki rasista?
miško
24.7.2012. 11:37
Nitko ovdje ne napada curu, curi svaka čast, nije ona kriva.
Ovaj članak itekakao ima veze s lokalnim šerifima. Pa puna su im usta te škole. Pogeldaj malo druge sredine koje imaju slične škole, nigdje se političari ne naslikavaju i ne broje studente. A pitanje svih pitanja postavili su feral i britva1.
EL GATO NEGRO
24.7.2012. 11:10
miško, ti si jedan isfrustrirani lik, ne znaš gdje bi potrošio tu svoju negativnu energiju pa pljuješ tu po školi i curi koja ima volje i želje završiti nešto više od obične srednje škole (ti vjerojatno imaš samo osnovnu školu) i potruditi se za svoju budućnost a ne se osloniti na podmićivanje. A to što si ljut na lokalne šerife, stari ovaj članak nema veze sa `šerifima`.
miško
24.7.2012. 7:26
Točno je, nemaju svi novaca da bi studirali (ili kako ti kažeš preseravali) u Zagrebu ili Osijeku zato što je Tuđman sanajo Hrvatsku s 200 (slovima: dvjesto) bogatih obitelji koja će bogatstvo steći krađom i otimanjem. Da je dozvolio stvaranje socijalne države u kojoj bi se cijenilo znanje onda bi država imala novaca za besplatno školovanje. To je znatno jeftinije nego u svakoj pripizdini graditi više škole. Ali se onda lokalni šerifi nebi mogli šepuriti i pozavršavati fakultete i dobiti papire za izmišljena zanimanjima koja nikada nikone neće trebati.
run-dmc, ja sve i da hoću sigurno ne bih mogao nikoga podmititi, ali znam osobe koje to mogu, znaju i čine.
britva1
24.7.2012. 0:49
Pravo pitanje je: koliko je diplomanata VŠMTI-ja zaposleno? U struci. Kratko i jasno.
Feral
21.7.2012. 9:23
Svi fakluteti rade nekakve analize o uspješnosti njihovih diplomanata. Ako je spomenuta cura tisućiti student da li ima kakav presjek što danas rade oni koji su diplomirali. Gdje su se zaposlili i koliko su uspješni ( one iz državnih i lokalnih službi bilo bi dobro preskočiti ).
run-dmc
20.7.2012. 20:23
Dragi miško... nemaju svi novca, pa da se mogu preseravati po Zagrebu, Osijeku ili na nekom drugom "brandname" sveučilištu. Pa zar nisi pročitao gore da je cura upravo kao jednu od prednosti VŠMTI-a istaknula mogućnost studiranja u mjestu obrazovanja... a to što ti misliš da se svaki ispit može kupiti, to je tvoj problem. Upiši ti, druže, naše veleučilište pa probaj srediti preko veze neki ispit, ili nedajbože probaj podmititi profesora, pa ćeš vidjeti kako ćeš proći. ;)
miško
20.7.2012. 19:28
Bože dragi, zar je to vijest? Pa normalo je da se ljudi upisju u škole i d aće netko biti stoti, a netko tisućiti. U Hrvatskoj se sve prostituira pa tako navodna akademska zajednica. Sramota!
Sramotno je što svako selo danas može imati više škole. Tom inflacijom visokošolskih ustanova visko obrazovanje gubi kredibilitet. Nije ni čudo da su nam fakulteti, visoke i više škole leglo korupcije.


Još iz kategorije Prosvjeta