Banner
Izložba posvećena Milku Kelemenu u Etnografskom muzeju
DHMZ: Pretežno oblačno s kišom, lokalno obilnom
Plenković o zelenim putovnicama: Mislim da bi sve moglo biti gotovo do ljeta
U utorak i srijedu zatvoren željeznički prijelaz u Ulici Svetog Jurja u Podgorju
Milanović: Zlata Đurđević je moja kandidatkinja za Vrhovni sud
UIO: Žene u Hrvatskoj još uvijek ostaju bez posla zbog trudnoće
Jutarnji list: Beroš zarađuje kao vještak, ali ne stigne na sud

  Komentar

Ne ubijajte glasnike. Sami ste se uvalili u marifetluke

  Iva Puljić-Šego/VLM           21.10.2011.         2079 pogleda
Ne ubijajte glasnike. Sami ste se uvalili u marifetluke

U panici zbog istraga koje, očito, neće ostati samo na izbačenim hadezeovcima, HDZ je odlučio svima začepiti usta. Kad ne može zaustaviti iskaze koji terete i one koji i dalje sjede u vrhu HDZ-a, onda će taj HDZ udariti na slobodu govora. Na mala vrata vratiti verbalni delikt. I saborskom zastupniku zbog izgovorene riječi ukinuti imunitet!

Ako zastupnik, nije bitno je li to bombarder Željko Jovanović, jer će sutra biti netko posve drugi, ne može bez straha i sasvim slobodno govoriti, onda je to zaista sumrak demokracije. Najlakše je ubiti glasnika. Ali HDZ se ne namjerava zaustaviti samo na zastupnicima. Gubicu hoće začepiti i novinarima novim Kaznenim zakonom.

Njime se određuje kazneno djelo sramoćenja i klevete čime će se, rekao je neki dan Šeks, stati na kraj dijelu medija kojem je jedini cilj sramoćenje pojedinaca iz političkog i javnog života. Zar će nam Šeks i njemu slični politički dinosauri određivati o komu se smije pisati ili govoriti!? Da, istina ponekad zna biti sramotna. Ali nije zato kriv novinar ili zastupnik. Kriv si je svatko tko se sam uvalio u marifetluke.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

slavujj
25.10.2011. 21:36
"da imaju morala" sigurno ne bi do toga došlo,
svatko od nas ima neku manu a neki i dvije
osim što nemaju morala još su i "prepametni",
neki nemoralni i "prepametni" su nas pokrali sigurni da su nedodirljivi i da im nema kraja,
a drugi nemoralni i "prepametni" plješću njima i sebi ,misleći da su toliko pametni a narod glup pa da ne vidi o čemu i komu se tu radi,
kako je već rečeno svemu jednom dođe kraj!
mika
25.10.2011. 12:37
Netreba se previše uzbuđivati, bliži im se kraj. Jednom sam već napisao da je Jaca postavljena da razbuca HDZ i evo bliži se dan toga ( za hrvate sretnog trenutka). Još uvjek se pitam! Kakvi su to ljudi koji joj toliko plješču dok ona blebeče gluposti.
Odgovor je : da imaju morala nebi do toga ni došlo (pljačke) ni pljeska.
MMMM
22.10.2011. 16:33
Pa nek` donesu zakon, svejedno će se dokazati razlika između istine i klevete!
nano
22.10.2011. 9:07
Zakon je zakon, a primjena istog može se okrenuti i protiv njegovog tvorca, sutra ka ne bude imao većinu u saboru. Sramota je kad lopovu ne možeš i ne smiješ reći LOPOVE, jer ga zako štiti od klevete i objede, to je onda govor mržnje, a što su njegova djela bijeda i sramota života većine Hrvata, e to se mora dokazati. Zar je govor mržnje ako kažem da ne volim šeksa, pa njega ne voli ni rođena mati, pa on i sam sebe ne voli jer uništava i ono malo dobra što je davno davno imao u sebi kad je branio šešelja.
maky_horzic
21.10.2011. 22:48
ja žalim za neizvedenim hapšenjem Jovanovića, trebali su ga odmah utamničiti, okovati, prebiti i natjerati da prizna ta gnjusna nedjela protiv presvete zajednice hrvatskih demokrata.
Da se to dogodilo, možda bi već noćas država drugačije disala, ovako, do izbora ćemo zaboraviti sve predstave u režiji sabora, sve gadosti, sve floskule i spinove, kao što je narod već zaboravio na govor mržnje Josipa Đakića.
O veliki Mačeku, zavrti ovu povijesnu igru još jednom, možda HDZ-u padnu šestice u seriji po 6 put, sve je moguće.


Još iz kategorije Komentar