Plenković: Grbin kapitulirao, Milanović krši Ustav, Most politička sitnež
Udruga osoba s amputacijom poziva na uvođenje novog standarda proteza i kolica
Bulj: Koruptivnoj hobotnici i Plenkovićevoj vladi uskoro će doći kraj
HZJZ: Pojava hripavca u EU zemljama ne može se dovoditi u vezu s našom situacijom
Možemo: Zabranit ćemo prodaju dugova i uvesti zastaru za dugove do 3 prosječne plaće
WHO: Virus hepatitisa dnevno ubije 3500 ljudi
Zemlja ruši globalne toplinske rekorde deseti mjesec zaredom

  Županija

Ne podržavamo prosvjede

  Petar Žarković/Glas Slavonije           02.11.2011.         1334 pogleda
Ne podržavamo prosvjede

Sindikat neće podržati eventualne prosvjede radnika slatinske tvrtke Gaj SM za ostvarenje njihovih prava jer bi time mogli ugroziti aktivnosti na pripremama za početak proizvodnje koje provodi novi vlasnik Goran Šoić. Takav stav iznio je povjerenik sindikata PPDIV-a Željko Vuković, koji je pozvao radnike da se uzdrže prosvjeda i ne narušavaju uspostavljene dobre odnose sa Šojićem.
"Sve pripreme su obavljene i dokumentacija predana pa se ovoga tjedna očekuje pozitivno očitovanje banke o početku proizvodnje", kaže Vuković.
Danas se nastavljaju i razgovori poslodavca s radnicima, što budi optimizam i nadu da će biti posla za njih. "Nitko ne bi razgovarao s radnicima da ih ne planira i zaposliti", rekao je Vuković.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

fakerlajsna
3.11.2011. 8:31
Upravo sada treba nasjesti. Ako se i jedan od clanova bivse uprave ili nadzornog odbora pojavi u novoj garnituri - jasno je da sve smrdi na kriminal. Prvo radnicima dugovanja, drugo pozvati na kaznenu odgovornost za organizirani kriminal itd bivsu upravu i nadzorni kao i onu prije nje. Padaju veliki macani pa gdje nece ovakvi neskolovani je*ivjetri. Dudovic u sukobu interesa, Kokoric srednja trgovacka i Vern, Vukelic srednja elektrotehnicka (los đak); pa gdje se je i moglo ocekivati od njih nesto. A ovaj novi, mali Soić, niti je pokazao sto je prije i gdje radio, niti bankovne garancije za silne investicije, nista... Prvo to bratimstvo treba u Remetinec mjesec dana...


Još iz kategorije Županija