Banner
Reformist Čačić: Sramotno dovoditi u vezu zločinačku NDH s Domovinskim ratom
SABA: Raos izjednačio ustašku NDH s današnjom suverenom i demokratskom Hrvatskom
Oboljeli od rijetke bolesti srca i dalje čekaju dostupnost lijeka u Hrvatskoj
Plenković: Svi dijelimo vrijednosti jednakosti i poštivanja manjina
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Jutarnji list: Postroženi uvjeti za gotovinske kredite

  Sport

Natjecanje u ribolovu osoba s invaliditetom

  uosivirovitica           14.08.2017.         1017 pogleda
Natjecanje u ribolovu osoba s invaliditetom

Udruga osoba s invaliditetom Virovitica organizirala je u nedjelju 13.koloboza u Budakovcu natjecanje u ribolovu za osobe s invaliditetom, na kojoj je sudjelovalo šest ekipa sa područja četiri županije (Osječko baranjske, Bjelovarsko bilogorske, Koprivničko križevačke i Virovitičko podravske ). Sudionici na natjecanju su: UPIT „ Osijek, UTIB Bjelovar, „ Bolje sutra „ Koprivnica, Društvo multiple skleroze Virovitičko podravske županije i UOSI Virovitica.

Natjecanje je održano na Budakovačkom jezeru a nakon završenog natjecanja slijedilo je vaganje ulova i proglašenje pobjednika.

Prvo mjesto osvojila je ekipa UOSI – Virovitica sa ulovom od 2,050 kg. Druga je bila ekipa „Bolje sutra“ sa ulovom od 1,920 kg. Dok je treće mjesto osvojila ekipa „UPIT Osijek“ sa ulovom 0,685 kg.

U pojedinačnom natjecanju, prvo mjesto pripalo je Davoru Zobecu sa izmjerenih 0,935 kg. Drugo mjesto osvojio je Josip Mraz sa 0,580 kg. a treće Higl Dražen sa 0,420 kg.

Udruga osoba s invaliditetom Virovitica kao organizator natjecanja zahvaljuje sudionicima, volonterima, donatorima i ljudima dobre volje koji su sa velikim srcem i voljom pomogli u organizaciji a posebno ŠRK „ Karas „ i Općini Gradina koji su omogućili ovo natjecanje.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Sport