Ministarstvo omogućuje školama terensku nastavu u Jasenovcu
Sinčić: Staviti moritorij na uvođenje 5G tehnologije
Predstavnici SPC-a bojkotirali ekumensku molitvu za jedinstvo kršćana
Atifašistička liga: 75 karanfila za žrtve holokausta na Trgu žrtava fašizma
Ministar Kujundžić nema izbora, ili će sam odstupiti ili će ga smijeniti
Bunjac napušta Pernarovu stranku
Odbor za obrazovanje: Promicati radnu definiciju antisemitizma

  Zdravstvo

Natječaj za dobivanje novčanih sredstva u svrhu opremanja ordinacija iz sredstava Europskog fonda

  eg           01.08.2015.         1888 pogleda
Natječaj za dobivanje novčanih sredstva u svrhu opremanja ordinacija iz sredstava Europskog fonda

HZZO poziva domove zdravlja i koncesionarske ordinacije primarne zdravstvene zaštite da iskažu interes na stranici https://e-usluge.hzzo.hr/euf-oprema-2015-07 za dobivanje novčanih sredstva u svrhu opremanja ordinacija iz sredstava Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija. Za novčana sredstva iz Europskog fonda za regionalni razvoj ima pravo konkurirati ukupno 15 županija iz I. i II. skupine županija po indeksu razvijenosti, odnosno koncesionarske ordinacije iz navedenog područja i 36 Domova zdravlja. Uz domove zdravlja u navedenim županijama, ulaganja su moguća i na otocima, izvan 15 predviđenih županija. Prijave za iskazivanje interesa su moguće putem Web aplikacije na web stranicama HZZO-a i Ministarstva zdravlja do 17. kolovoza i nisu obvezujuće. Prijava za iskazivanje interesa je smjernica HZZO-u za raspisivanje natječaja za nabavu opremu koji će se provesti putem objedinjene javne nabave. Minimalni bespovratni iznosi za koncesionare iznose 40 000 kuna, a maksimalni 450 000 kuna, a za domove zdravlja minimalni bespovratni iznosi su 500 000 kuna, te maksimalni 4 milijuna kuna.

Natječaj će biti trajno otvoren uz uvjete Natječajne dokumentacije, a njegova objava očekuje se u drugoj polovini kolovoza na Web portalima Ministarstva zdravlja i HZZO. Koncesionarima će biti omogućeno ulagati u opremu, a domovima zdravlja će biti omogućeno ulagati i u manje infrastrukturne zahvate što je obuhvaćeno predviđenim minimalnim i maksimalnim iznosom.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije ZdravstvoVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.