DHMZ: Sunčano uz promjenljivu naoblaku
HAK: Pojačan promet na A2 i A3
Predsjednički izbori: Od ponoći na snazi izborna šutnja
Svjetski dan Brailleovog pisma - važnost zakona o hrvatskoj brajici
Večernji list: Cijene nekretnina rastu, obiteljske kuće ponovno su hit
Ledenjaci na Novom Zelandu posmeđili od požara u Australiji
Jutarnji list: Klemm ide u zatvor

  Obavijesti

Natječaj Ministarstva poljoprivrede-oganiziranje skupova/manifestacija

        22.02.2011.         1222 pogleda
Natječaj Ministarstva poljoprivrede-oganiziranje skupova/manifestacija

Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja objavilo je javni poziv za prijavu skupova/manifestacija za dodjelu potpore organizatorima znanstveno-stručnih skupova, gospodarskih manifestacija i lokalno-tradicijskih manifestacija iz nadležnosti Ministarstva u 2011. godini. U sklopu ovog poziva ukupni iznos financijske potpore je 4.860.000,00 kuna prema sljedećem rasporedu: za skupove/manifestacije održane u razdoblju 01/01/2011 - 30/04/2011 godine, u iznosu od 1.620.000,00 kuna; za skupove/manifestacije održane u razdoblju 01/05/2011 - 31/08/2011 godine, u iznosu od 1.620.000,00 kuna; za skupove/manifestacije održane u razdoblju 01/09/2011 - 31/12/2011 godine, u iznosu od 1.620.000,00 kuna.

Natječaj je otvoren za organizatore skupova/manifestacija u sklopu sljedećih područja: za znanstveno-stručne skupove; obrazovne ustanove; znanstvene ustanove; stručna udruženja iz područja poljoprivrede i ribarstva, zadružni savezi, gospodarsko-interesna udruženja iz područja poljoprivrede i ribarstva, Hrvatska poljoprivredna komora, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska obrtnička komora; konzultantske tvrtke registrirane za obavljanje pružanja savjetodavnih usluga; isključene su fizičke osobe te ustanove u poljoprivredi i ribarstvu koje se financiraju sredstvima Državnog proračuna, pozicija Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja.

Otvoren je i za gospodarske manifestacije: gradova, županija i Grada Zagreba; udruženja proizvođača, zadružni savezi, gospodarsko-interesna udruženja, Hrvatska poljoprivredna komora, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska obrtnička komora, turističke zajednice; trgovačka društva-konzultantske tvrtke registrirane za organizaciju sajmova, izložbi i kongresa.

Osim toga na njega se mogu javiti i vezano za lokalno-tradicijske manifestacije: općine i gradovi; turističke zajednice; udruge. Detaljnije informacije o ovom pozivu te natječajnu dokumentaciju zainteresirani mogu naći na sljedećoj Internet adresi: www.mps.hr/default.aspx?id=7710

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije ObavijestiVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.