Banner
Na Bujštini obilježena 77. godišnjica bitke kod Kućibrega
Hrvatski inovatori osvojili zlatne, srebrne i brončane medalje u Njemačkoj
DP: Covid potvrde za ulazak u Sabor zadiru u ljudske i političke slobode
Arhiv HRT-a do 1990: Kulturno dobro vrijedno milijarde kuna izlazi iz bunkera
Umrla Jelena Brajša, dugogodišnja ravnateljica Caritasa
Božo Petrov pozitivan na koronavirus
Večernji list: Probijen zadnji tunel na pristupnim cestama Pelješkom mostu

  Obavijesti

Natječaj Ministarstva poljoprivrede-oganiziranje skupova/manifestacija

        22.02.2011.         1436 pogleda
Natječaj Ministarstva poljoprivrede-oganiziranje skupova/manifestacija

Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja objavilo je javni poziv za prijavu skupova/manifestacija za dodjelu potpore organizatorima znanstveno-stručnih skupova, gospodarskih manifestacija i lokalno-tradicijskih manifestacija iz nadležnosti Ministarstva u 2011. godini. U sklopu ovog poziva ukupni iznos financijske potpore je 4.860.000,00 kuna prema sljedećem rasporedu: za skupove/manifestacije održane u razdoblju 01/01/2011 - 30/04/2011 godine, u iznosu od 1.620.000,00 kuna; za skupove/manifestacije održane u razdoblju 01/05/2011 - 31/08/2011 godine, u iznosu od 1.620.000,00 kuna; za skupove/manifestacije održane u razdoblju 01/09/2011 - 31/12/2011 godine, u iznosu od 1.620.000,00 kuna.

Natječaj je otvoren za organizatore skupova/manifestacija u sklopu sljedećih područja: za znanstveno-stručne skupove; obrazovne ustanove; znanstvene ustanove; stručna udruženja iz područja poljoprivrede i ribarstva, zadružni savezi, gospodarsko-interesna udruženja iz područja poljoprivrede i ribarstva, Hrvatska poljoprivredna komora, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska obrtnička komora; konzultantske tvrtke registrirane za obavljanje pružanja savjetodavnih usluga; isključene su fizičke osobe te ustanove u poljoprivredi i ribarstvu koje se financiraju sredstvima Državnog proračuna, pozicija Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja.

Otvoren je i za gospodarske manifestacije: gradova, županija i Grada Zagreba; udruženja proizvođača, zadružni savezi, gospodarsko-interesna udruženja, Hrvatska poljoprivredna komora, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska obrtnička komora, turističke zajednice; trgovačka društva-konzultantske tvrtke registrirane za organizaciju sajmova, izložbi i kongresa.

Osim toga na njega se mogu javiti i vezano za lokalno-tradicijske manifestacije: općine i gradovi; turističke zajednice; udruge. Detaljnije informacije o ovom pozivu te natječajnu dokumentaciju zainteresirani mogu naći na sljedećoj Internet adresi: www.mps.hr/default.aspx?id=7710

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Obavijesti