Banner
Plenković: Spremni smo prihvatiti kvalitetne oporbene amandmane
Na zagrebačkom Filozofskom fakultetu najviše studenata na anglistici - 120
Milanović nazvao Stožer paraustavnim tijelom
Jandroković: Opet jedna Milanovićeva kontroverzna izjava
Plenković: Optužbe na račun Stožera su ponavljenje, recikliranje tema
Capak ne želi reći koliko je ispričnica za samoizolaciju potpisao
Plenković: Ubrzat ćemo procedure posvajanja djece

  Politika

Na sjednici Županijske skupštine imenovani su novi odbori

  vpž           25.08.2009.         6447 pogleda
Na sjednici Županijske skupštine imenovani su novi odbori

VIROVITICA - Na sjednici Županijske skupštine Virovitičko-podravske županije na kojoj su imenovani su različiti novi odbori. Tako je imenovan Odbor za nacionalne manjine Županijske skupštine Virovitičko-podravske županije. Predsjednik odbora je Radivoje Bradić, a članovi su: Siniša Stanisavljević, Nenad Kalajdžić, Staniša Žarković, Ištvan Seleši, Gani Abazi i Predrag Kotur.

U Odbor za koordinaciju suradnje Virovitičko-podravske županije i nevladinog, neprofitnog sektora imenovani su: Vanda Gelenčir, Marijan Keserica, Darko Tkalčec, Zdenko Blažičević, Dalibor Per, Desa Kolesarić i Đuro Matovina.

Osnovana je i Koordinacija za ljudska prava Virovitičko-podravske županije. U njoj su: Đuro Matovina predsjednik, te članovi: Željka Jurić, Slavko Kopjar, Marija Bajan Prokl, Jasna Čupen, Desa Kolesarić, Staniša Žarković, Vesna Bedeković, Mihaela Kulej, Vlatko Jelenčić, Štefica Kaša, Marko Teskera, Anđa Oljačić, Dalibor Per i Jasna Abramović tajnica.

Imenovan je i Službenički sud za područje Virovitičko-podravske županije. Predsjednica je Željka Grahovac, a članovi su: Bruno Moslavac, Sandra Pakšec, Marijana Banjavčić, Saša Kovačević, Jasminka Lovretić, Zvonimir Mesić. 

Osnovano je i imenovano Povjerenstvo za koordinaciju i praćenje provedbe mjera Nacionalnog plana aktivnosti za prava i interese djece od 2006.-2012. godine. Predsjednica povjerenstva je Jasna Čupen, njezin zamjenik je Miroslav Venus, a članovi su: Dragica Moslavac, Marija Bajan Prokl, Darko Žužak, Antun Mihoković, Vesna Šerepac.

Istodobno su u Upravno vijeće Opće bolnice Virovitica, iz reda osnivača, imenovani Tomislav Tolušić kao župan te Ivica Kirin i Biljana Berda kao članovi.

U Upravno vijeće Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok Virovitičko-podravske županije", kao predsjednik, imenovan je Mate Tolušić, dok su članovi Đuro Matovina i Zdravko Rengel.

U Upravno vijeće Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije, iz reda osnivača, imenovan je kao predsjednik Tomislav Boban, dok su članovi: Igor Fazekaš, Josip Rastija, Mladenka Vuković Simonović. Željko Tomljanović, imenovan je ravnateljem Županijske uprave za ceste Virovitičko-podravske županije na mandat od četiri godine.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije PolitikaVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.