Ministarstvo omogućuje školama terensku nastavu u Jasenovcu
Sinčić: Staviti moritorij na uvođenje 5G tehnologije
Predstavnici SPC-a bojkotirali ekumensku molitvu za jedinstvo kršćana
Atifašistička liga: 75 karanfila za žrtve holokausta na Trgu žrtava fašizma
Ministar Kujundžić nema izbora, ili će sam odstupiti ili će ga smijeniti
Bunjac napušta Pernarovu stranku
Odbor za obrazovanje: Promicati radnu definiciju antisemitizma

  Županija

Na prigodnoj svečanosti otvorena nova Sportska dvorana Osnovne škole u Voćinu

  vpž           12.02.2011.         2590 pogleda
Na prigodnoj svečanosti otvorena nova Sportska dvorana Osnovne škole u Voćinu

Košarkaškim podbacivanje, uz asistenciju saborskog zastupnika Josipa Đakića, virovitičko-podravskog župana Tomislava Tolušića i načelnika Općine Voćin Predraga Filića, potpredsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks i potpredsjednik u Vladi RH te ministar regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva Božidar Pankretić, otvorili su novu Sportsku dvoranu u Voćinu koja se nalazi pri OŠ Voćin.

Na velikoj svečanosti koja je okupila niz uzvanika, djece i mještana Voćina, među kojima su bili i državni tajnik Karlo Gjurašić (Ministarstvo regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva), državni tajnik Stipe Mamić (Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa), župan Brodsko-posavske županije Danijel Marušić, Zdravko Dijaković zamjenik župana Virovitičko-podravske županije, Staniša Žarković zamjenik župana Virovitičko-podravske županije, Josip Novogradec predsjednik Skupštine Virovitičko-podravske županije te mnogi drugi, održana je svečanost otvorenja nove sportske dvorane, čija je vrijednost izgradnje oko 5.000.000,00 kuna i u čemu su svojim sredstvima sudjelovali Virovitičko-podravska županija, Ministarstvo regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa i Općina Voćin.

Sportsku dvoranu koju će pohađati učenici Osnovne škole Voćin, njih 332 uz 18 razrednih odjela i u dvije područne škole, blagoslovio je mons. Josip Devčić. Otvorenje nove sportske dvorane u Voćinu izazvalo je oduševljenje nazočnih, pa su govornici često bili prekidani aplauzima.

Sportska dvorana u Voćinu jedini je takvi objekt podno Papuka i predstavlja kontinuirani nastavak razvoja u obrazovanje Virovitičko-podravske županije, što se posebno očituje u vremenu mandata župana Tomislava Tolušića. Podsjetimo, u posljednjih godinu i pol dana, na području Virovitičko-podravske županije otvorene su sportske dvorane u Gradini, Špišić Bukovici, Čačincima i Voćinu...

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije ŽupanijaVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.