Banner
U svim poštanskim uredima uplate za pomoć bez naknade
Prvih 20 od doniranih 80 mobilnih kućica dolazi u Glinu
Beroš: Za sada nema reakcija na cjepivo
Potres u Sisku -ljudi na ulici
Plenković: Hrvatska postrožava mjere - ciljano i postupno
Plenković: Hrvatska postrožava mjere - ciljano i postupno
Studija: Mutirani soj virusa mogao bi izazvati više smrti u Britaniji

  Europska unija

Na području Virovitičko-podravske županije započelo obilježavanje Europskog tjedna

        04.05.2011.         3082 pogleda
Na području Virovitičko-podravske županije započelo obilježavanje Europskog tjedna

Gostovanjem na Radio postaji Virovitica i Urbanom radiju, te uz postavljanje euro štanda u Pitomači, na području Virovitičko-podravske županije započelo se s obilježavanjem Europskog tjedna. Tako su na Radio postaji Virovitica, gostovati tajnik Županijskog povjerenstva za europske integracije Igor Andrović, te članica istog, ravnateljica VIDRA-e Agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije Sanja Bošnjak. Govorili su o predstojećem obilježavanju Europskog tjedna na području Virovitičko-podravske županije upoznavajući slušatelje s glavnim karakteristikama EU-a i skorašnjem ulasku Hrvatske u Europsku uniju. Osim toga, u središtu Pitomače, bio je postavljen info štand na kojem su građanima dijeljeni promotivni materijali Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija koji su govorili o Europskoj uniji, ulasku Hrvatske u EU... Obilježavanje Europskog tjedna se nastavlja u srijedu 5. svibnja kada će info štandovi biti postavljeni u središtu Virovitice, Slatine i Orahovice i gdje će se u periodu od 10,00 do 12,00 sati, dijeliti promotivni materijali Ministarstva vanjskih poslova. Osim toga, u četvrtak 5. svibnja, na Višnjici će se održavati Međunarodna konferencija na temu „Europski dani agro i eko inovacija". U obilježavanju Europskog tjedna na području Virovitičko-podravske županije, uključile su se i Tehnička škola Virovitica i Industrijsko-obrtnička škola Virovitica, te Srednja škola Marka Marulića Slatina i Glazbena škola Slatina - Područni odjel Orahovica koje će oslikavati zidove grafitima na temu Europske unije.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

maky_horzic
7.5.2011. 20:04
ma neeeee, oni sad imaju algoritam i smjernice kako da programiraju ljude koji su okrenuli leđa uniji europe, sada lijepo treba obmanuti narod i čekati da statistika pokaže da smijemo na referendum, pa nećemo valjda na ref. kad nemislimo u europu, mora se ljude nafilati gluparijama, lažima, pa idemo dalje s planom pljačke i izrabljivanja hrvata i ostalih naroda u našem susjedstvu. Neurolingvistika u službi najgorih, kako žalosna činjenica.
e da, nemojte samo molim vas matiju mustaća stavljati na radio više, dajte mu izmislite neki drugi poslić, nek se voza i dalje po gradu od semafora do semafora, no samo da nas ne sramoti na medijima. ;)
zagreb
7.5.2011. 13:07
Sve smo prodavali hrvatsko po 1 kunu pa sad budemo i njihovo prodavali jer imamo s tim iskustva. treba nam 200 bogatih obitelji?
djingis
5.5.2011. 9:59
HDZ-ovske Jude!


Još iz kategorije Europska unijaVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.