Primorac: U 2023. zaplijenjeno 70 tona duhana i 1100 kilograma droge
Uskoro bi moglo početi punjenje dijela Trakošćanskog jezera
Počeli radovi na gradnji vukovarske obilaznice
Šesnaest hrvatskih LGBTIQ+ organizacija ogradilo se od objave Zagreb Pridea
Bjelovarsko kazalište dobiva profesionalnu predstavu Čaruga
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
Dječja bolnica u Klaićevoj dobila novi MR uređaj, vrijedan gotovo dva milijuna eura

  Virovitica

Na parkiralištu ispred tržnice uskoro prostor za štandove

        01.11.2009.         1664 pogleda
Na parkiralištu ispred tržnice uskoro prostor za štandove

Odlukom gradskih vlasti na parkirališta ispred Gradske tržnice određen je prostor za štandove. Gradska tvrtka «Poslovni park» kojoj su, novim ustrojem, povjereni poslovi organizacije rada Gradske tržnice i Tržnice na veliko ogradila je prostor i počela ga prilagođavati novoj namjeni.  Prodavači sa štandovima do sada su radili  kraj parkiralištu  Trgu fra Bonaficaija Gerbera.

«Na trokutu ispred tržnice vladao je parkirališni nered, nismo imali adekvatnu mogućnost kontrole parkiranja, neodgovorni vozači često su parkirali na mjestu rezerviranom za taxi, a velikih problema s dovozom robe na tržnicu često su imala dostavna vozila. S druge strane zbog štandova ispred parkirališta na Trgu fra Bonifacija Grebera ono bilo je slabo korišteno, a prolaz do obližnje novoizgrađene u tržnim danima gotovo nemoguć », objašnjava direktor «Poslovnog parka», Branimir Bukvić dodavši kako će  u narednom razdoblju svi štandovi morati biti jednoobrazni.

Prema riječima gradonačelnika Ivice Kirina, u skorijoj budućnosti taj dio grada vjerojatno će biti pretvoren u pješačku zonu.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

mastermind
25.11.2009. 0:57
Tek sam danas vidio ovaj užas uživo, i mogu reći da se slažem sa svim komentarima, stvarno je grozno vidjeti one prnje usred grada! Pa natkrivena tržnica je napravljena valjda zato da štandovi ne budu po ulicama ili ipak ne...?!
freeman
3.11.2009. 7:33
ali koga to briga
t.t.
2.11.2009. 15:47
karastrofa.... centar grada će nam izgledati ko na sajmu u Gudovcu
mikesh
2.11.2009. 15:15
čini mi se da su na tom mjestu jedno vrijeme bili štandovi i prisjećam se totalnog kolapsa koji je tamo bio, a naručito po zimi kada je snijeg bilo nemoguće očistiti, pate li "gradski oci" od amnezije?
SUGAR
2.11.2009. 13:17
Što je to četvorica u jednoj sobi, a samo jedan radi?
Tri državna službenika i ventilator.
cuccurin
2.11.2009. 7:50
e, dakle....!!!!!!! još da je pred dvorcem bilo bi primjereno - kao u stoljeću sedmom !!
freeman
2.11.2009. 7:19
Selo ostaje selo, katostrofa, koji je to monstruozni mozak zamislio. Genijalno, sada ćemo gledati kolekciju kineskih gaća na top gradskoj destinaciji, tik uz prometnu cestu. Ma koju će oni to cestu zatvoriti, Rusanovu ulicu možda, teško. Ne da tome tamo nije mesto , nego tome uopće nema mjesta u našem "gradu". I drugo, ako ne možete riješiti na tome mjestu adekvatni parking - jednostavno napravite zeleni otok i stvar riješena.


Još iz kategorije Virovitica