Primorac: U 2023. zaplijenjeno 70 tona duhana i 1100 kilograma droge
Uskoro bi moglo početi punjenje dijela Trakošćanskog jezera
Počeli radovi na gradnji vukovarske obilaznice
Šesnaest hrvatskih LGBTIQ+ organizacija ogradilo se od objave Zagreb Pridea
Bjelovarsko kazalište dobiva profesionalnu predstavu Čaruga
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
Dječja bolnica u Klaićevoj dobila novi MR uređaj, vrijedan gotovo dva milijuna eura

  Obrtništvo

Na Obrtničkom i gospodarskom sajmu u Križevcima 18 izlagača iz Virovitičko-podravske županije

        04.11.2012.         1658 pogleda
Na Obrtničkom i gospodarskom sajmu u Križevcima 18 izlagača iz Virovitičko-podravske županije

Na 15. Obrtničkom i gospodarskom sajmu, koji će se od 9. do 11. studenog 2012. održati u Križevcima, iz Virovitičko-podravske županije će, u organizaciji HGK-Županijske komore Virovitica i Hrvatske obrtničke komore - Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije nastupit će 18 izlagača.

Sajam se održava na ukupno 3.000 m2 unutarnjeg i 2.500 m2 vanjskog prostora. Pripreme su u punom tijeku, a ovogodišnji 15. po redu sajam priprema za vas mnogobrojne zanimljivosti. Uz brojne izlagače, manifestacija će i ove godine imati poučni i zabavni karakter: okrugle stolove o aktualnim temama iz gospodarstva i poljoprivrede, te pristupu Europskoj uniji, prezentacije, kulturno-umjetničke nastupe, prezentacije radova učenika strukovnih zanimanja,  Veliku martinjsku špelanciju po Križevačkim štatutima, tradicionalnu Modnu reviju i reviju frizura, te vrijednu nagradnu igru za posjetitelje.

 Obrtnici koji će predstaviti svoje proizvode i usluge u Križevcima su „ASEL" (proizvodnja elektroničkih uređaja, strojeva, opreme i alata za obradu žice te automatizacija strojeva i pogona) i „VAŠAREVIĆ" (proizvodnja meda i ostalih pčelinjih proizvoda, izrada suvenira i sakupljanje ljekovitog bilja) iz Slatine te „BRLETIĆ" (proizvodnja osvježavajućih napitaka, mineralnih i drugih voda u bocama), „DEKORATIVA" (uređenje interijera), „DIJAKOVIĆ" (tekstilni proizvodi za kućanstvo), „D-H PLASTENICI" (proizvodnja i montaža plastenika i opreme za poljoprivredu), „HZB" (proizvodnja i montaža metalnih ograda), „MERKUR" (proizvodnja tekstilne opreme za bebe) i „PREPELEC BOTKOVIĆ" (uzgoj ovaca) iz Pitomače.

Na izložbenom prostoru HGK-Županijske komore Virovitica bit će predstavljeno također 9 tvtki iz Virovitičko-podravske županije.

Ova najznačajnija gospodarska manifestacija u Koprivničko-križevačkoj županiji održava se pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva poduzetništva i obrta, Koprivničko-križevačke županije i Grada Križevaca. Organizatori su: Koprivničko-križevačka županija, Grad Križevci, Križevački poduzetnički centar d.o.o., Županijska komora Koprivnica, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, Udruženje obrtnika Križevci, PORA-Razvojna agencija Podravine i Prigorja, Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije i Turistička zajednica Grada Križevaca.

Više na službenoj stranici Obtničkog i gospodarskog sajma Križevci

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

1911
5.11.2012. 15:17
Ode ti, miško, u krasni...ničim izazvan. Ako ti je jopek tak drag vodi si ga doma. Ako obrtnička komora ne može pomoći svojim članovima edukacijom, pomaganjem oko nabave blagajni ( nije isto kupiti jednu ili sto i jednu, a možda ti bistrooki imaš pametniji prijedlog-ili možda bilo kakav ) onda je ne treba niti biti - funkcioniranje kao u vrijeme bivšeg predsjednika OK VPŽ je moguće i ako se ništa ne radi, zar ne?
( Miki, HOK sam spomenuo jer je OK njegov terenski dio, ili, sorry, možda ja ne kužim.. )
miško
5.11.2012. 14:03
Kužim ja, ali te ne kužiš. Nisi mi odgovrio kako ti to HOK može pomoći. Kako HOK može utjecati "da te blagajne ne plaćaju onoliko koliko ne treba, da na njima ne zarađuju razni mešetari"? To može tvoj Jopa, odnosno oni koi donose zakone. Možda Porezna, Uskok, Policija?
1911
5.11.2012. 13:11
Miško, miran. Treba im pomoći da te blagajne ne plaćaju onoliko koliko ne treba, da na njima ne zarađuju razni mešetari a tu HOK i OK mogu pomoći. Ili im članstvo treba samo da uzmu članarinu i ostale doprinose. Za uvođenje fiskalne blagajne nadležna je Porezna, naravno. Ne znam što se pjeniš ako ne kužiš.
miško
5.11.2012. 10:05
Pa šta tu ima raditi HOK? Kako ti to HOK može olakšati? Vi obrtnici i poduzetnici samo čekate da neko drugi napravi nešto umjesto vas. A kad političarima nešto treba reći onda šutite ili im se šupkate. I još ih obilato sponzorirate. Ajde, boga ti, predloži kako bi ti olakšao uvođenje fiskalne blagajne?
1911
5.11.2012. 8:22
Pozdrav HOK-u, podružnici OK VPŽ:
- 01.01.2013. se približava, što ste poduzeli da vašim članicama i članovima olakšate uvođenje fiskalne blagajne?? ( inače do sada - ništa ).


Još iz kategorije Obrtništvo