Banner
Benčić: Bitka u Stubici zagrijavanje je za prosvjed protiv Vladinog vođenja države
Puljak izboru GDO Turudića: Najniža razina demokracije
Grbin: Na prosvjedu ćemo tražiti da se odmah raspišu izbori
Večernji list: Europa ima 500 spalionica otpada, Hrvatska nijednu
U Hrvatskoj porast konzumacije kemijskih droga i ovisnosti
Nagli rast broja agencija za dovođenje stranih radnik
Benčić: Da su ljudi iz krim-podzemlja birali, odabrali bi Ivana Turudića

  Aktualnosti

Na 6. sajmu zadruga hrvatskih branitelja predstaviti će se BRAN'D

  vpž           27.09.2010.         1270 pogleda
Na 6. sajmu zadruga hrvatskih branitelja predstaviti će se BRAN'D

U sklopu provedbe Programa stručnog osposobljavanja i zapošljavanje nezaposlenih hrvatskih branitelja i djece smrtno stradalih, zatočenih ili nestalih hrvatskih branitelja Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, provodi Mjeru poticanja osnivanja zadruga hrvatskih branitelja kroz koju se potporom od 150.000,00 kuna potiče osnivanje i rad braniteljskih zadruga. Od početka provedbe Mjere poticanja osnivanja zadruga hrvatskih branitelja, u odnosu na 2004. godinu, njihov je broj porastao s deset na 400 u 2010. godini, od čega je 310 zadruga hrvatskih branitelja iskoristilo novčanu potporu.

Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti nastavlja i nadalje s podrškom braniteljima i njihovim nastojanjima da što kvalitetnijim proizvodima i uslugama budu konkurentni na tržištu. Stoga, u organizaciji upravo Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, 3. listopada 2010. godine, u Virovitici, s početkom od 11,00 sati, održati će se 6. sajam zadruga hrvatskih branitelja. Tom prigodom, predstaviti će se znak vizualnog označavanja proizvoda zadruga hrvatskih branitelja BRAN'D.

Osim toga, održati će se i okrugli stolovi na temu: predstavljanje znaka za vizualno označavanje proizvoda braniteljskih zadruga BRAN'D; mogućnosti korištenja poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske, odnosno koncesije na pomorskom dobru i koncesijska odobrenja koja se daju na temelju prava koja na pomorskom dobru ima Republika Hrvatska; novi Zakon o zadrugama - pravni okvir koji će uvažiti posebnosti zadruge i stvoriti okružje za rad u sadašnjem vremenu i okolnostima. Sajam će se održati u centru grada Virovitice na potezu od Robne kuće do Gradske knjižnice i čitaonice Virovitica.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Aktualnosti