Banner
Uvodi se specijalizacija sudaca za slučajeve nasilja nad ženama
Saborska oporba: Banožić treba vratiti stan i odgovarati
Možemo predlaže usklađivanje mirovina s rastom plaća
Jutarnji list: Nedjeljama 20 posto manje računa nego lani
Večernji list: Rata stambenog kredita ista kao i mjesečni najam
Kampanja Budi mRAK roditelj: Raste broje cijepljenih protiv HPV-a
Situacija s covidom u Hrvatskoj stabilna

  Gospodarstvo

Mladi Virovitičanin ima 33 godine, a vodi čak tri poduzeća

  Poslovni.hr/Agencija VLM           28.11.2013.         3924 pogleda
Mladi Virovitičanin ima 33 godine, a vodi čak tri poduzeća

Mladi Virovitičanin Igor Andrović (33) u manje od deset godina radnog staža uspio je mnogima nezamislivo - od referenta nabave nakon završenog studija ekonomije postati direktorom i to ne jednog, nego čak tri poduzeća istovremeno. Direktor je županijskog Poduzetničkog inkubatora d.o.o., poduzeća Viroexpo d.o.o. te Terra Slavonice d.o.o.

Svim poduzećima osnivač je i vlasnik Virovitičko-podravska županija. Poduzetnički inkubator u Poduzetničkoj zoni II u Virovitici ima pet zaposlenih djelatnika, bavi se projektima, savjetima, knjigovodstvenim uslugama. Poduzetnicima u prvim godinama poslovanja pomaže besplatnim internetom i jeftinijim poslovnim prostorom. Terra Slavonica tvrtka je koju je Županija osnovala za izgradnju sirane i studentskog restorana u Virovitici, nema zaposlenih, a registrirana je na dvadesetak različitih djelatnosti. Viroexpo je poduzeće specijalizirano za organizaciju već poznatog Sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo koji se svake godine u siječnju održava u Virovitici, a jedina osoba u poduzeću je upravo direktor I. Andrović.

„Plaću primam samo za Poduzetnički inkubator, u ostalim poduzećima volontiram. Radim po deset, dvanaest sati dnevno, mjesečno bar jednom putujem u inozemstvo, tu su sajmovi, promocije, nabava, plaćanja, organizacije i planovi za projekte, posla je puno. Plaća mi je na razini županijskih pročelnika i kreće se oko osam tisuća kuna" - ističe I. Andrović. Sve se radi po zakonu, kaže, svaka se investicija detaljno analizira i procjenjuje, nema nepotrebnih poslovnih poteza.

„Ovo je iznimno odgovoran posao, a vjerujem da sam na direktorska mjesta postavljen jer je netko prepoznao moj prijašnji rad i trud, angažman i spremnost na svaki poslovni izazov" - smatra trostruki virovitički direktor.

 

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

Mikeš09
1.12.2013. 17:49
...svaka čast direktoru ali vijest...ili članak je stvarno deplasiran...po onoj kad se nema šta pametnije dobro je i ...
crni
29.11.2013. 11:51
Pa ako je čovjek takav genijalac što ne otvori privatni obrt i pokaže svoju genijalnost a ne da sa tuđim ...... lupa po gloginjama!
Fabijan
28.11.2013. 19:52
Ah, čuj te ljudi. Sito ima sto rupa i kroz svaku rupicu nešto iscuri. Nijedna od rupa nije kriva ali zato je tu ručka koju će okriviti za rasipanje.
atma
28.11.2013. 19:50
Svaka čast mladom direktoru. No, trebao bi znati da je direktor odgovorna osoba u poduzeću. Ako dođe do "brodoloma" i "pacovi" počnu bježati na sve strane, zna se tko će snositi punu odgovornost.
UooH
28.11.2013. 19:45
Ha ha ha tri poduzeca a u dva on sam zaposlen, svasta ima kod nas.
kišni
28.11.2013. 19:37
ma nemojte 3 preduzeća , a što proizvodi maglu, hahaha, ma dajte opet nas fucking u glavu, pa onaj šoić iz tesne kože je pravo anđelče naspram ovih naših. Ajd više dajte stvarno počnite otvarati prave tvornice i zapošljavati ljude a ne potemkinova sela.
fitilj
28.11.2013. 19:29
Mladi Virovitičanin ima 33 godine, a vodi čak tri poduzeća, a svim poduzećima osnivač je i vlasnik Virovitičko-podravska županija.

Svaka čast tom mladom čovjeku, ali bude li bilo koje od navedenih poduzeća došlo u poteškoće mladi direktor neće snositi nikakve posljedice, jer se neradi o financijskim gubitcima iz njegovog, već iz džepa građanki i građana koji su putem Virovitičko-podravska županija vlasnici ta tri spomenuta poduzeća.

Pitam se tko je tu lud i tko komu hoće prodati muda pod bubrege, ili se radi o promiđbenoj porucii kojom HDZ želi na mala vrata uvesti nasljednika Kire, Toleta, Jope i ostalih virovitičkih levata kojima je politika pomogla da se od gologuzaca popnu natron hrvatskih bogatuna!?drug
28.11.2013. 18:47
Svaka čast ali lako je biti poduzetik kad je sponzor županija. Nisam znao o čemu se radi ali internet sve zna pa kad malo zaviriš vidiš mačka u vreći. I to sve od najma štandova jednom godišnje na expu i poslovnih prostora u inkubatoru na više godina... a ovaj Terra - "utera". Nego neka novinar napiše koliko je sveskupa stalno zaposlenih u ta tri poduzeća...
freeman
28.11.2013. 18:27
čujem da uskoro i četvorostruki, ali samo da se ne primi i kirurgije, ovako kao po starom komunjarskom običaju - jedan čovjek, sto funkcija, a o volontiranju...hehehehe


Još iz kategorije Gospodarstvo