Banner
Liječničke udruge najavile štrajk - očekuju sastanak s premijerom
Erlić: Zbog učinaka kohezijske politike naš BDP veći za pet posto
Ministar Erlić: Iz EU fondova osigurano nikad većih 680 milijuna eura za 22 grada
Za HND-ove nagrade stiglo 97 kandidatura
Sabor ovaj tjedan o zakonu o osobnoj asistenciji, idući tjedan stanka za Uskrs
Zagreb: Kamen spoticanja u spomen na Borisa Hanžekovića
Klub Mosta predlaže univerzalni dječji doplatak

  Županija

Ministru Pankretiću uručena Zlatna plaketa Virovitičko-podravske županije

        03.09.2010.         1551 pogleda
Ministru Pankretiću uručena Zlatna plaketa Virovitičko-podravske županije

 Potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva Božidar Pankretić na svečanoj sjednici Skupštine Virovitičko-podravske županije, održane jučer u povodu Dana županije dobio je  Zlatnu plaketu  kao najviši izraz priznanja za promicanje vrijednosti, položaja i ugleda županije te za osobiti doprinos ukupnom razvoju županije. Godišnje nagrade Virovitičko-podravske za razvoj županije i doprinos u pojedinim područjima gospodarskog, društvenog i javnog života uručena su Zavodu za javno zdravstvo „Sveti Rok" Virovitičko-podravske županije,  Mladenu Baliću iz Pitomače (za razvoja malog poduzetništva,  Visokoj školi za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici (za razvoj visokog školstva),  Damiru Trutu, ravnatelju Državne uprave za zaštitu i spašavanje iz Zagreba (za razvoj sustava zaštite i spašavanja) i Mirni Šenjug iz Virovitice (za iznimne rezultate u području razvoja sporta). Povelju zahvalnisti dobila je Policijska uprava Virovitičko-podravska. U ime nagrađenih zahvalio se ravnatelj Državne uprave za zaštitu i spašavanje Damir Trut.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

djmoslav
5.9.2010. 16:49
do kada če samo kuferaši dobivati priznanja mikeškoga grada dali su pravi domači virovitičani toliko glupi dfa nisu zavrijedili niti jedno priznanje do kada če to iči ovako SRAMOTA mikeši progledajte več jednom kuda su vam dotepanci doveli viroviticu,uništili su industriju (osim mikeša SLAMIČ TVIN) nogomet,rukomet i to na račun kirinog karatea DOKADA.
zzzz
4.9.2010. 20:56
ja se čudim nama virovitičanima i građanima VPŽ jer ne razumiju realnost?????
a kome da sedodjeli zlatna plaketa???
osobi koja je zaslužna za gospodarski razvoj VPŽ????
mi smo zadnji po svim pokazateljima u rh i tko bi lud pristao za takvu blamažu, sanaderu koji je najavio u virovitici gradnju pelješkog mosta, šeksu ?, jaci ?,rončeviću koji pod istragom ?, čobankoviću koji je zaslužan za stanje u poljoprivredi?.....?

a nekome se mora dodjeliti zlatna plaketa!
mišo111
4.9.2010. 18:23
Po trgovačkom sporazumu HDZ-HSS prošle godine HDZ-ovac, ove HSS-ovac.
Zasluge! Zna se nebrigom Hrvatskih voda iz njegovog resora ne očišćeni kanali nastale katastrofalne poplave uništena ljetina i umjesto traženja ostavke "MLADI" župan ispunjava obaveze iz predizbornog trgovačkog sporazuma i daje plaketu Pankretiću, briga njega za poplave, važno je da je on Župan.
mastermind
4.9.2010. 14:19
Ministru Pankretiću priznanje...ne znam samo zbog čega je zaslužio to priznanje? Zbog toga što su seljaci s traktorima bili na cestama, ili je to zbog onih poplava? U svakom slučaju, iskrene čestitke! :)


Još iz kategorije Županija